Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, explica de ce rudele pacientilor de la Matei Bals au fost contactate tarziu: Nu au fost accesibile datele apartinatorilor

B1 B1,
Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, explica de ce rudele pacientilor de la Matei Bals au fost contactate tarziu: Nu au fost accesibile datele apartinatorilor

Ministrul Sanatatii sustine ca autoritatile s-ar fi confruntat cu o situatie hilara in dimineata zilei de vineri, cand s-a produs tragedia de la Matei Bals. Datele de contact ale apartinatorilor se. continuă pe B1

Vlad Voiculescu: Incendiul de la Matei Bals s-a produs intr-o cladire veche, dar renovata. E una din institutiile de sanatate bine finantata in ultimii ani Pacientii evacuati, dusi la alte 4 spitale

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit, pentru B1 TV, despre incendiul care s-a produs vineri dimineata la Spitalul Matei Bals si care s-a soldat cu patru victime in randul pacientilor COVID-19.

Vlad Voiculescu: Spitalul Matei Bals avea probleme cu caldura, insa nu am informatii ca in cladire ar fi existat alte surse de incalzire

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii a declarat, vineri, pentru Digi24, ca nu are informatii despre surse de incalzire impovizate care sa fi existat in Spitalul Matei Bals din Capitala. Nu am.

Vlad Voiculescu: 30% dintre vaccinari sunt in afara platformei de programare (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca 30% dintre vaccinari nu se regasesc in platforma de programare, o vulnerabilitate pe care a semnalat-o Comitetului National de coordonare a.

Peste 1.300 de persoane posibil sa fi sarit randul la vaccinare. Vlad Voiculescu: Romania nu e sat fara caini. Vor exista sanctiuni (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca e posibil ca peste 1. 300 de persoane sa fi sarit randul la vaccinarea anti-COVID-19. Se vor face anchete la nivelul centrelor de vaccinare, iar coordonatorii ca.

Vlad Voiculescu: in momentul acesta, avem mai putine doze de vaccin decat am avea nevoie Premierul si-a exprimat disponibilitatea de a asigura resursele pentru procurarea tuturor vaccinurilor disponibile (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca la ora actuala Romania are mai putine doze de vaccin decat ar fi nevoie. Totodata, demnitarul a precizat ca premierul Florin Citu si-a exprimat.

Fostul purtator de cuvant al lui Basescu, numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, l-a numit miercuri pe Bogdan Oprea, fost purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, in functia de consilier cu atributii de purtator de cuvant.

Vlad Voiculescu: Per total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si probleme pe care le stim si nu ne putem face ca nu exista

Vlad Voiculescu,ministrul Sanatatii, a declarat caper total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si anumite probleme care sunt cunoscute. Ce va spun eu si discutam si intern, per.

Gafa monumentala facuta de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ziua tragediei de la Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut o prima schimbare dupa incendiul de la Matei Bals care a indoliat Romania. Mai exact, acesta si-a schimbat poza de profil. Informatia a fost comentata, vineri seara, la Exces de putere, de Adrian Ursu si invitatii sai.

Ministrul Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, anunta ca a desemnat un secretar de stat care impreuna cu Depa.

Rudele pacientilor de la Matei Bals, ignorate de autoritati: Stam aici ca prostii si nu stim nimic (VIDEO)

Rudele pacientilor de la Institutul Matei Bals s-au adunat in fata spitalului pentru a afla vesti despre acestia. Ei spun ca asteapta in continuare informatii de la autoritati, insa nimeni nu le da.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )