Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fostul premier Ion Sturza, despre situatia din Republica Moldova: Romania, in ofsaid. SUA, UE, Rusia, de aceeasi parte a baricadei / Maia Sandu, primul barbat al tarii

B1 B1,
Fostul premier Ion Sturza, despre situatia din Republica Moldova: Romania, in ofsaid. SUA, UE, Rusia, de aceeasi parte a baricadei / Maia Sandu, primul barbat al tarii

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza, remarca coalitia de la Chisinau in care SUA, Uniunea Europeana si Rusia s-au pus de aceeasi parte pentru a sprijini o coalitie dintre Partidul Socialist si. continuă pe B1

Ciolos, reactie despre situatia din Republica Moldova: O sprijinim din tot sufletul pe Maia Sandu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, isi anunta sprijinul pentru noul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, si isi exprima increderea ca aceasta are capacitate de a tine Republica Moldova pe calea europeana.

Eugen Tomac, despre situatia din Republica Moldova: Urmeaza vremuri interesante, iar Romania din pacate, nu este in stare, prin decidentii ei, sa joace asa cum meritam (VIDEO)

Scena din Republica Moldova este intr-una adevarat razboi dupa ce Partidul Socialist al presedintelui pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Nastase si Maia Sandu pentru a forma noua.

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a decis convocarea de alegeri anticipate / Blocul ACUM ii cheama pe socialisti la negocieri: Timp mai este, foarte putin, dar mai este

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a decis sa nu faca alianta nici cu PDM dar nici cu blocul ACUM si sa declanseze alegeri anticipate, decizie adoptata de consiliul Republican al PSRM, potrivit site-ului Deschide. md. Pe de alta parte, blocul ACUM a invitat pentru ultima data Partidul Socialistilor la o runda de negocieri privind formarea unei majoritati parlamentare si investirea Guvernului. Un anunt in acest sens a fost facut de liderul PAS, Maia Sandu, care alaturi de alti colegi se afla in sala de sedinta a Legislativului.

Codrin Stefanescu, mesaj despre situatia PSD: Ni s-au inecat cam toate corabiile

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, resimte lipsa ex-liderului PSD,Liviu Dragnea. Stefanescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare: Vorba aia : ni.

DESPRE CIMITIRUL DIN VALEA UZULUI: Melescanu, discutii cu ministrul ungar de externe

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto s-a intalnit cu omologul sau roman Teodor Melescanu, caruia i-a ''cerut insistent '' ca Romania ''sa nu tolereze provocari '' si sa ''faca totul pentru a evita orice incalcare a legii '' in ceea ce priveste cimitirul militar din Valea Uzului, a anuntat, astazi, secretarul de stat din MAE ungar, Tamas Menczer, citat de agentia MTI.

Noi detalii despre criminalul din Timis. Unde ar fi mers ucigasul politistului cu cateva ore inainte de crima

Lepa Ionel este acuzat pentru omor si risca sa petreaca ani grei in inchisoare, dar si pentru alte pedepse din trecut. Ionel Marcel Lepa era deja dat in urmarire de mai bine de un an pana sa fie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )