Libnet.ro
UNICEF

14:45

Noi detalii despre criminalul din Timis. Unde ar fi mers ucigasul politistului cu cateva ore inainte de crima

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre criminalul din Timis. Unde ar fi mers ucigasul politistului cu cateva ore inainte de crima

Lepa Ionel este acuzat pentru omor si risca sa petreaca ani grei in inchisoare, dar si pentru alte pedepse din trecut. Ionel Marcel Lepa era deja dat in urmarire de mai bine de un an pana sa fie. continuă pe Antena3

Seful Politiei Romane, noi detalii despre criminalul din Timis: Vom finaliza ancheta

Inspectorul general al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat miercuri ca dupa finalizarea anchetei va aduce toate informatiile legate de desfasurarea anchetei in cadrul decesului politistului. Avem o.

Seful Politiei Romane, noi detalii despre criminarul din Timis: Vom finaliza ancheta

Inspectorul general al Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat miercuri ca dupa finalizarea anchetei va aduce toate informatiile legate de desfasurarea anchetei in cadrul decesului politistului. Avem o.

Primele declaratii ale tanarului in casa caruia a fost prins criminalul din Timis

Individul care l-a ucis pe politistul din Timis a fost capturat marti dimineata. Luptatorii SIAS l-au prins la cativa kilometri de locul crimei, in casa in care si luni au gasit pete de sange. Criminalul.

Sindicalistii din Politie: 10 motive care au dus la tragedia din Timis, unde un politist a fost ucis de un recidivist urmarit general

Reprezentantii sindicatului politistilor Pro Lex enumera 10 motive care ar fi dus la producerea tragediei din Timis, unde un politist a fost impuscat mortal de catre un recidivist urmarit general, intre cauze fiind mentionate subfinantarea Politiei, pedepse prea blande sau stirbirea autoritatii politistului.

Mesajul unui politist, dupa cazul din Timis, unde un coleg de-al sau a fost impuscat: Te-ai sinucis, fara sa iti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca / Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti

Te-ai sinucis, Cristi, fara sa-ti dai seama, acceptand conditiile mizere de munca, nepasarea si ironia meschina din acest sistem. Daca nu ne trezim, ne sinucidem toti, fara sa realizam, este mesajul vicepresedintelui Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR) Decus, Bogdan Banica, dupa ce un politist din Timis a fost ucis in misiune. Liderul sindical cere demisia ministrului de Interne, pentru slaba finantare a Politiei Romane.

Alerta in toata tara! Sute de politisti si jandarmi il cauta in continuare pe criminalul din Timis care le-a ucis colegul

Alerta maxima in toata tara si desfasurare impresionanta de forte. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in aceasta dimineata in incercarea de a-l prinde.

Noi detalii despre starea lui Mihai Constantinescu: Medicii sunt rezervati, situatia e grava. Sa ne ajute Dumnezeu

In urma cu trei saptamani, presa din intreaga tara nota ca Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital, artistul fiind in coma, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Din pacate pentru.

Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Noi detalii socante despre ucigasul politistului din Timis. Se pare ca barbatul a comis un jaf in anul 2014 la gospodaria unor oameni din localitatea Belint. Agresorul a fost surprins cand a intrat.

Cum se simte fiul lui Kamara dupa doua interventii cu celule stem: noi detalii despre starea de sanatate a micutului

Cantaretul Kamara 43 de ani) si fosta lui sotie, Oana, au vorbit despre starea de sanatate a fiului lor, Leon, in varsta de cinci ani, care primeste tratament pentru afectiunea neurologica de care sufera.

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )