Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fostul premier Mihai Tudose s-a intors in PSD

România Liberă România Liberă,
Fostul premier Mihai Tudose s-a intors in PSD

Fostul premier Mihai Tudose a semnat o cerere pentru a fi reprimit in PSD. continuă pe România Liberă

Fostul premier Mihai Tudose revine in PSD (FOTO)

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat ca Mihai Tudose a revenit in PSD. Edilul a semnat recomandarea necesara pentru reprimirea fostului premier in randul social-democratilor. Nu am emotii.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD Primarul Brailei: Revine in forta

Plecat din Pro Romania la finalul anului trecut, fostul premier Mihai Tudose s-a reinscris in PSD, adeziunea sa fiind publicata pe Facebook de primarul din Braila, Marian Viorel Dragomir.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD

Fostul premier Mihai Tudoses-a reinscris inPartidul Social Democrat, potrivit unui anunt facut deprimarul Brailei, Marian Dragomir.

Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat miercuri ca peste o suta de fosti membri ai PRO Romania, intre care si eurodeputatul Mihai Tudose, si-au depus documentele pentru a intra in PSD, adeziuni care au fost acceptate de Biroul Judetean al PSD Braila.

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Croatii isi aleg presedintele. Lupta se da intre actualul presedinte Kolinda Grabar-Kitarovic si fostul premier Zoran Milanovic

Alegatorii croati sunt asteptati duminica la vot in al doilea tur de scrutin, pentru a alege viitorul presedinte, functie pentru care lupta actualul lider Kolinda Grabar-Kitarovic si fostul premier Zoran Milanovic.

Mihai Fifor, despre legea PSD privind dublarea alocatiilor: PNL ii scuteste de taxe pe cei cu venituri mari, dar nu vrea sa dea pentru copiii din Romania

Senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, critica Executivul Orban, subliind ca acesta acorda facilitati fiscale bancilor si corporatiilor si ii scuteste de taxe, dar refuza sa permita intrarea in vigoare a legii care prevede dublarea alocatiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )