Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Adevărul Adevărul,
Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook. continuă pe Adevărul

Fostul premier Mihai Tudose revine in PSD (FOTO)

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat ca Mihai Tudose a revenit in PSD. Edilul a semnat recomandarea necesara pentru reprimirea fostului premier in randul social-democratilor. Nu am emotii.

Fostul premier Mihai Tudose s-a intors in PSD

Fostul premier Mihai Tudose a semnat o cerere pentru a fi reprimit in PSD.

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat miercuri ca peste o suta de fosti membri ai PRO Romania, intre care si eurodeputatul Mihai Tudose, si-au depus documentele pentru a intra in PSD, adeziuni care au fost acceptate de Biroul Judetean al PSD Braila.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD Primarul Brailei: Revine in forta

Plecat din Pro Romania la finalul anului trecut, fostul premier Mihai Tudose s-a reinscris in PSD, adeziunea sa fiind publicata pe Facebook de primarul din Braila, Marian Viorel Dragomir.

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

Globurile de Aur 2020: Russell Crowe, desemnat cel mai bun actor intr-o miniserie TV Olivia Colman, cea mai buna actrita intr-un serial drama

Actorul neozeelandez Russell Crowe a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie intr-un film TV, cel din The Loudest Voice, la cea de-a 77-a editie a galei, care are loc duminica noapte, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, pentru rolul din Rami. Quentin Tarantino a castigat la sectiunea cel mai bun scenariu.

CIES: Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume; Sterling si Salah, pe podium

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro, informeaza marca. com.

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat, anul trecut, la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )