Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fostul premier al Moldovei a transformat o fabrica de mobila din Cluj intr-un mini-Silicon Valley

Adevărul Adevărul,
Fostul premier al Moldovei a transformat o fabrica de mobila din Cluj intr-un mini-Silicon Valley

Liberty Technology Park Cluj, un proiect al Fribourg Development, fond de investitii controlat de fostul premier al Moldovei, Ion Sturza, se inaugureaza joi, 5 decembrie, la Cluj-Napoca. Cu o investitie de 25 de milioane de euro fosta fabrica de mobila a fost transformata intr-un parc tehnologic dupa modelul Silicon-Valley. La inaugurare vor avea loc conferinte pentru specialisti si lansarea acceleratorului de afaceri Spherik. continuă pe Adevărul

FOTO-VIDEO Fostul premier al Moldovei a transformat o fabrica de mobila din Cluj intr-un mini-Silicon Valley

Liberty Technology Park Cluj, un proiect al Fribourg Development, fond de investitii controlat de fostul premier al Moldovei, Ion Sturza, se inaugureaza joi, 5 decembrie, la Cluj-Napoca. Cu o investitie de 25 de milioane de euro fosta fabrica de mobila a fost transformata intr-un parc tehnologic dupa modelul Silicon-Valley. La inaugurare vor avea loc conferinte pentru specialisti si lansarea acceleratorului de afaceri Spherik.

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

ArcelorMittal si Nippon Steel ar putea prelua fabrica ThyssenKrupp din SUA

Concernul industrial german ThyssenKrupp se afla in negocieri exclusive cu ArcelorMittal and si Nippon Steel pentru vanzarea fabricii de prelucrare a o and telului din Statele Unite ale Americii SUA), au declarat persoane apropiate situa and tiei, conform Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )