Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, condamnati la trei ani de inchisoare pentru coruptie

B1 B1,
Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, condamnati la trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati pentru coruptie, sambata, la trei ani de inchisoare, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, scrie. continuă pe B1

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, CONDAMNAT la inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati, sambata, la trei ani de inchisoare pentru coruptie, potrivit AFP si Reuters, conform Agerpres.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean, Hosni Mubarak, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare, pentru acuzatii de coruptie, alaturi de fiii sai, care au primit fiecare pedeapsa de cate patru ani, transmite BBC.

Basescu ii face bilantul lui Ponta. Ce il sfatuieste fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu face bilantul celor trei ani de guvernare ai premierului Victor Ponta. intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef al statului noteaza 23 de critici la adresa Guvernului Ponta.

Ion Milosioiu, fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, saltat de politisti si dus direct in arest, unde va sta 3 ani

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta. Sentinta a fost data, vineri, de inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unor surse judiciare.

Planul lui Nicolas Sarkozy de a reveni pe scena politica a suferit o lovitura juridica: Fostul presedinte francez, cercetat din nou pentru coruptie si trafic de influenta

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, care ar vrea sa revina la Elysee, la urmatoarele alegeri, primeste o noua lovitura din partea judecatorilor francezi. O instanta judecatoreasca superioara.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani - Antena 3

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Un cuplu de britanici a fost arestat in Republica Moldova. Cei doi aveau de gand sa plece in Siria

Un cuplu de britanici musulmani a fost arestat in Republica Moldova, existand suspiciuni ca cei doi aveau de gand sa calatoreasca in Siria, impreuna de cei patru copii minori ai lor. Asif Malik, in varsta de.

Ion Cristoiu, despre marele examen al lui Traian Basescu: A renuntat fostul presedinte la cruciada impotriva abuzurilor din Justitie, acum ca Udrea a fost eliberata?

Surse din institutiile statului au vorbit de mai multe ori in ultimii zece ani despre o relatie speciala intre Traian Basescu si Elena Udrea si ca lupta fostului presedinte impotriva abuzurilor din justitie.

Caru' cu Vedete: Dovada ca Prigoana inca o iubeste pe Bahmu!; Shakira si cei doi copii adorabili l-au sustinut pe Pique; De ce primul prenume al Printesei Charlotte nu putea fi Diana?

Ce au facut actorii din Ally McBeal dupa terminarea serialului Un cabinet de avocatura din orasul Boston, cu toalete mixte, in care procesele si pledoariile se impleteau. O vrea de iubita, nu de nevasta! Inna n-are mari sanse sa se aseze la casa ei cu americanul Inna are o relatie de mai bine de doi ani cu un renumit fotograf american.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )