Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, CONDAMNAT la inchisoare pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, CONDAMNAT la inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati, sambata, la trei ani de inchisoare pentru coruptie, potrivit AFP si Reuters, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte egiptean, Hosni Mubarak, a fost condamnat astazi la trei ani de inchisoare, pentru acuzatii de coruptie, alaturi de fiii sai, care au primit fiecare pedeapsa de cate patru ani, transmite BBC.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, condamnati la trei ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak si cei doi fii ai sai, Alaa si Gamal, au fost condamnati pentru coruptie, sambata, la trei ani de inchisoare, fara posibilitatea de a iesi pe cautiune, scrie.

Ion Milosioiu, fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, saltat de politisti si dus direct in arest, unde va sta 3 ani

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta. Sentinta a fost data, vineri, de inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit unor surse judiciare.

Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omucidere

Actorul de la Bollywood,Salman Khan, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, dupa un proces care a durat 13 ani, potrivit The Guardian.

Planul lui Nicolas Sarkozy de a reveni pe scena politica a suferit o lovitura juridica: Fostul presedinte francez, cercetat din nou pentru coruptie si trafic de influenta

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, care ar vrea sa revina la Elysee, la urmatoarele alegeri, primeste o noua lovitura din partea judecatorilor francezi. O instanta judecatoreasca superioara.

Basescu ii face bilantul lui Ponta. Ce il sfatuieste fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu face bilantul celor trei ani de guvernare ai premierului Victor Ponta. intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef al statului noteaza 23 de critici la adresa Guvernului Ponta.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani - Antena 3

Procurorul General redeschide dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de spalare de bani, anunta Antena 3. Cauza priveste tranzactiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Casuneanu.

Fostul rector al Universitatii Ovidius a fost condamnat la patru ani si trei luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Fostul rector al Universitatii Ovidius a fost condamnat vineri la patru ani si trei luni de inchisoare pentru comiterea mai multor infractiuni. Decizia luata de catre Tribunalul Ilfov nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Trei ani si sase luni de inchisoare pentru fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE

Curtea de Apel Bucuresti CAB) l-a condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare pe Cosmin Serbanescu, fost prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, dupa ce a primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata facute si al unor note de promovare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )