Libnet.ro
UNICEF

15:31

Fostul presedinte kenyan Daniel arap Moi a murit la varsta de 95 de ani

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte kenyan Daniel arap Moi a murit la varsta de 95 de ani

Daniel arap Moi, un fost profesor care a devenit cel mai longeviv presedinte in functie al Kenyei si care a fost conducatorul tarii in timpul unei perioade de represiune si probleme economice alimentate de coruptie, a murit la varsta de 95 de ani, informeaza Associated Press. continuă pe Adevărul

CUTREMUR POLITIC! A MURIT fostul presedinte! Toata tara este iN LACRIMI

Fostul presedinte kenyan Daniel arap Moi a murit la varsta de 95 ani, a anuntat Presedintia de la Nairobi, potrivit site-ului agentiei Dpa. Cu profund regret si tristete anuntam decesul marelui lider de.

DOLIU NATIONAL! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE... A fost CEL MAI RAU SEF AL STATULUI (FOTO)

Zi de doliu in Kenya! DRAMA iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, iN STARE GRAVA. FAMILIA SPERA iNTR-O MINUNE Fostul presedinte, Daniel Arap Moi, s-a stins din viata la varsta de 95 de.

Valeriu Zgonea, 3 ani de inchisoare cu executare. De ce este condamnat fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a primit o lovitura, la inceput de saptamana. Valeriu Zgonea a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, fiind vorba de o sentinta cu executare, pronuntata de judecatori. Condamnarea a fost pronuntata pe 3 februarie, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de trafic de influenta in care era vizat. Valeriu Zgonea, .

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea PSD) a fost condamnat luni la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi intervenit in favoarea angajarii unei persoane intr-o functie de conducere in Ministerul pentru Societatea Informationala. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )