Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fostul presedinte al Turciei, Suleyman Demirel, a murit la varsta de 90 de ani

B1 B1,
Fostul presedinte al Turciei, Suleyman Demirel, a murit la varsta de 90 de ani

Fostul presedinte si prim-ministru al Turciei, Suleyman Demirel, o figura importanta de pe scena politica turca pentru mai bine de jumatate de secol, a murit, miercuri, la varsta de 90 de ani, intr-un spital de. continuă pe B1

Fostul presedinte turc, Suleyman Demirel, a murit

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un spital si presa turca .

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, vizat de doua puciuri, a decedat la varsta de 90 de ani

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un spital si presa turca, relateaza Reuters in pagina electronica.

A murit fostul presedinte al Turciei, Suleyman Demirel

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un.

Ion Iliescu: Suleyman Demirel a fost una dintre cele mai importante personalitati politice ale Turciei contemporane. L-am cunoscut bine, pot spune ca ne-a legat o relatie de prietenie

Suleyman Demirel, fostul presedinte al Turciei a murit miercuri la varsta de 90 de ani intr-un spital din Ankara din cauza unei infectii respiratorii severe. Detalii AICI)La aflarea vestii, fostul presedinte al.

Fostul presedinte al FC Barcelona, pregatit sa candideze pentru un nou mandat

Joan Laporta, fostul presedinte al FC Barcelona, a anuntat marti ca va candida pentru un nou mandat la conducerea gruparii, la alegerile din 18 iulie. Laporta a scris pe contul sau de Twitter ca este mai pregatit.

Basescu, in vizita la vila Gogol. Ce il nemultumeste pe fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a venit, luni dimineata, la vila Gogol, dupa ce a anuntat, saptamana trecuta, ca este dispus sa se mute in aceasta locuinta din 15 iunie chiar daca nu sunt respectate mai multe cerinte, precum protectia locatarilor.

inchisoare pe VIATA pentru fostul presedinte, Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean i-a condamnat marti pe fostul presedinte Mohamed Morsi si pe alti 16 lideri ai Fratilor Musulmani la inchisoare pe viata pentru spionaj.

Fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj

Fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, destituit in 2003 de armata, a fost condamnat la inchisoare pe viata de un tribunal egiptean pentru spionaj in favoarea miscarii palestiniene Hamas, organizatiei.

Fostul presedinte al Egiptului, CONDAMNAT la 25 de ani de inchisoare pentru SPIONAJ

Fostul presedinte al Egiptului, Mohammed Morsi, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, pentru spionaj. Liderul Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, a primit aceeasi condamnare, in acelasi dosar, acuzat.

Dosarele Basescu. Sunt vizati fostul presedinte, fiicele, fratele, ginerele, cuscrul si un nepot

In familia fostului presedinte dosarele penale sunt la moda: sunt deschise mai mult de 70. Sunt vizati fratele lui Traian Basescu, fiica lui cea mare, Ioana, ginerele si acum nepotul fostului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )