Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ion Iliescu: Suleyman Demirel a fost una dintre cele mai importante personalitati politice ale Turciei contemporane. L-am cunoscut bine, pot spune ca ne-a legat o relatie de prietenie

B1 B1,
Ion Iliescu: Suleyman Demirel a fost una dintre cele mai importante personalitati politice ale Turciei contemporane. L-am cunoscut bine, pot spune ca ne-a legat o relatie de prietenie

Suleyman Demirel, fostul presedinte al Turciei a murit miercuri la varsta de 90 de ani intr-un spital din Ankara din cauza unei infectii respiratorii severe. Detalii AICI)La aflarea vestii, fostul presedinte al. continuă pe B1

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Amnesty International: Criza refugiatilor este una dintre cele mai grave probleme ale secolului 21, dar raspunsul comunitatii internationale a fost un esec rusinos

Organizatia Amnesty International cere crearea unei strategii internationale pentru gestionarea crizei refugiatilor, veniti din Siria, Nigeria, Sudanul de Sud, Republica Centrafricana, Eritreea si Burundi,.

Fostul presedinte al Turciei, Suleyman Demirel, a murit la varsta de 90 de ani

Fostul presedinte si prim-ministru al Turciei, Suleyman Demirel, o figura importanta de pe scena politica turca pentru mai bine de jumatate de secol, a murit, miercuri, la varsta de 90 de ani, intr-un spital de.

Fostul presedinte turc, Suleyman Demirel, a murit

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un spital si presa turca .

A murit fostul presedinte al Turciei, Suleyman Demirel

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un.

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, vizat de doua puciuri, a decedat la varsta de 90 de ani

Fostul presedinte turc Suleyman Demirel, indepartat de la putere in doua randuri de catre militari pe cand era premier, a decedat miercuri dimineata la varsta de 90 de ani, au anuntat un oficial de la un spital si presa turca, relateaza Reuters in pagina electronica.

Ion Iliescu, despre interventia chirurgicala a premierului din Turcia: Fiecare judeca propria situatie in conditiile date. Eu am avut doua operatii, pe ambele le-am efectuat in tara

Fostul presedinte, Ion Iliescu, a comentat decizia premierului Victor Ponta de a merge in Turcia pentru a fi supus unei interventii chirurgicale la genunchi, precizand ca, atunci cand el a fost operat, a preferat o.

Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos

Cu toate ca foarte multi au considerat toolbar-urile si diversele motoare de cautare doar ca niste reclame agresive, Ask. com are un statut special. Daca ati urmarit de-a lungul anilor evolutia aplicatiilor malitioase pentru sistemul vostru, este foarte probabil sa va fi lovit de toolbar-uri si extensii pentru browser-ul vostru favorit care va fac mai mult [] Unul dintre cele mai vechi motoare de cautare, certificat drept malware periculos Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine a fost Arsenie Boca: povestea vietii marelui duhovnic al romanilor

Cine a fost Arsenie Boca. Parintele a devenit in ultimii ani una dintre cele mai cunoscute personalitati din istoria Bisericii Ortodoxe Romane, desi au trecut 25 de ani de la moartea sa. Locul sau de veci de la Manastirea Prislop este vizitat saptamanal de aproape 100. 000 de pelerini, iar multi dintre ei vin in speranta ca rugaciunile pe care le fac la mormantul parintelui ii vor ajuta.

Elena Ghica, cea mai inteligenta romanca din secolul al XIX-lea. Prima feminista a vorbit fluent noua limbi si a fost izgonita din Rusia din cauza eruditiei fenomenale

Dora dIstria a fost printesa Elena Ghica, una dintre cele mai remarcabile figuri feminine ale secolului al XIX-lea. A fost prima feminista din istoria Romaniei. Pictorita, scriitoare, muzician talentat, Dora a fost, pe deasupra, si prima femeie romanca alpinist.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )