Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fostul primar al comunei Bilteni a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al comunei Bilteni a fost trimis in judecata

Gheorghe Pasarin, fostul primar al comunei Bilteni, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova. continuă pe Adevărul

Fostul consilier al presedintelui Iohannis, George Scutaru, a fost trimis in judecata, intr-un dosar de coruptie

Fostul presedinte al PNL Buzau, George Scutaru, a fost trimis in judecata de DNA, impreuna cu Dan Stefan Motreanu, deputat si vicepresedinte PNL, pentru spalare de bani in dosarul Mita pentru partid. Fostul consilier al presedintelui Klaus Iohannis este acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea infractiunii de spalare a banilor.

Fostul primar al Botosaniului, Catalin Flutur, este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Fostul primar din Botosani, Catalin Flutur, varul liderului PNL Gheorghe Flutur, este cercetat pentru abuz in serviciu. Procurorii DNA Suceava spun ca fostul edil a concesionat in mod ilegal un teren unei firme.

Fostul primar din Botosani, Catalin Flutur, in vizorul DNA

Fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, copresedinte al PNL Botosani, este cercetat de DNA Suceava pentru abuz in serviciu dupa ce a concesionat in mod ilegal un teren unei firme private.

Fostul consilier prezidential George Scutaru, fiul consilierei judetene PNL Vrancea Anisoara Aioanei, trimis in judecata de DNA

Fost deputat de Buzau, dar si fost consilier al presedintelui Klaus Iohannis pe probleme de securitate, George Scutaru a fost trimis astazi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Fost politist din Blaj trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un fost agent de politie din Blaj, acuzat ca a luat mita 450 de euro de la o persoana pentru a interveni la Medicina Legala astfel incat soferul respectiv sa scape de dosar penal, a fost trimis in judecata la Tribunalul Alba pentru trafic de influenta. Florin Fagetan a fost retinut pentru 24 de ore in 21 august, insa acum este trimis in judecata in stare de libertate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )