Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fostul primar din Bacau, condamnat la patru ani pentru mita, iese din puscarie dupa doi ani

România Liberă România Liberă,
Fostul primar din Bacau, condamnat la patru ani pentru mita, iese din puscarie dupa doi ani

Romeo Stavarache, fostul primar al Bacaului, condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mi. continuă pe România Liberă

Romea Stavarache, fost primar al Bacaului, eliberat din arest dupa ce a executat mai putin de jumatate din sentinta de 4 ani de inchisoare

Magistratii Tribunalului Vaslui au respins, joi, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Vaslui care prevedea faptul ca Stavarache poate fi eliberat conditionat. Astfel, fostul primar de Bacau, condamnat in.

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarache, eliberat conditionat

Fostul primar al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, care a fost condamnat, in noiembrie 2017, la patru ani de inchisoare pentru infractiuni de coruptie, va putea fi eliberat conditionat din inchisoare, in baza unei sentinte definitive adoptate joi.

Romeo Stavarache a iesit din inchisoare. Fostul primar al Bacaului a fost eliberat conditionat

Fostul primar al Bacaului, Romeo Stavarahe, a fost eliberat din Penitenciarul Vaslui. El si-a ispasit pedeapsa de patru ani de inchisoare primita de Curtea de Apel Targu-Mures. Stavarache a intrat dupa.

Meghan Markle, apel disperat din partea fratelui sau. Motivul pentru care mama fostei actrite ar putea fi respinsa de familia regala

Fratele fostei actrite Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex, a facut un apel public catre acesta. Thomas Markle Jr. se teme ca mama lui Meghan, Doria Ragland, ar putea fi urmatoarea ruda interzisa de familia regala britanica. Meghan Markle, la un pas sa rupa legatura cu familia ei Thomas Markle Jr, fratele vitreg al ducesei, .

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in hohote de plansi...

Viorel Lisare probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi.

Dinamo se scufunda, dar Negoita e pe profit de patru ani: Cifre care dovedesc ca patronul se plange degeaba

Dinamo are cel mai slab start de campionat in toata istoria ei de 71 de ani si, pentru a se spala pe maini, patronul Ionut Negoita repeta obsesiv ca vrea sa plece, fiind in cautarea unui cumparator.

Pedepse date in cazuri de rapire la Caracal. Agresorul sexual al unei fetite de patru ani a primit pedeapsa minima

Magistratii Judecatoriei Carcal au judecat in ultimii doi ani patru cazuri de rapire sau lipsire de libertate in mod ilegal, asa cum este denumita infractiunea. Adevarul a analizat detaliile celor patru cazuri si sentintele pronuntate de catre judecatori.

Gigantul IBM a concediat 100.000 de oameni, pe parcursul mai multor ani, pentru a fi cool si trendy

Gigantul IBM a concediat pana la 100. 000 de angajati, in ultimii ani, in incercarea de a-si imbunatati imaginea in fata generatiei millennials si sa para o companie cool si trendy, precum Amazon si Google, potrivit unei.

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )