Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a prezentat erorile grave din cazul Caracal. Cerere EXPRESA pentru Guvernul Dancila: Au timp pana la finele lunii august (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat marti, la Palatul Cotroceni, deciziile luate dupa sedinta CSAT pe tema crimelor din Caracal. Seful statuluia vorbit despre erorile grave ale. continuă pe B1

Hosu, DIICOT, despre ancheta din Cazul Caracal: Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele Este vorba despre o locatie foarte mare, trebuie luata la milimetru

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, spune ca ancheta in cazul Caracal este dificila deoarece este vorba despre o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele, a afirmat Hosu, potrivit Mediafax.

Cum s-au certat Iohannis si PSD pe o lege care putea fi aplicata in cazul Caracal

Faptul ca politistii nu au intrat, rapid, fara mandat judecatoresc in casa unde ar fi fost asasinata adolescenta din Caracal e unul dintre momentele-cheie ale tragediei. O lege care le-ar fi conferit politistilor puteri sporite, printre care si dreptul de a intra intr-o locuinta, s-a impotmolit pe fondul disputei politice dintre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Cazul Caracal - Avocatul lui Dinca afirma ca acesta neaga ca le-ar fi vazut vreodata pe fete: Spune ca nu stie despre ce este vorba Cum a explicat suspectul osemintele si bijuteriile gasite

Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaste faptele de care este acuzat si neaga ca le-ar fi vazut sau transportat vreodata pe cele doua fete disparute, a spus sambata, avocatul care il apara pe Gheorghe Dinca. Judecatorii Tribunalului Dolj au decis sambata arestarea preventiva pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dinca. Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT in care s-a discutat cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca rapoartele MAI si STS cu privire la cazul de la Caracal au scos la iveala o serie de deficiente grave cu privire la interventia.

Klaus Iohannis: Ma intreb daca nu Guvernul este autorul moral al tragediei de la Caracal. Voi strange o noua majoritate dupa alegeri!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat furibund dupa scandalul interventiei autoritatilor in cazul tragediei de la Caracal, acolo unde un mecanic auto, Gheorghe DInca, a omorat doua tinere. Iohannis a pus.

Cazul Caracal, discutat astazi in sedinta CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni, marti, in sedinta, discutiile urmand sa vizeze si cazul de la Caracal. Presedintele Klaus Iohannis a precizat la finalul sapt?.

Cine a participat la sedinta CSAT si ce s-a discutat acolo. Anuntul lui Klaus Iohannis

Dupa aproape doua ore de discutii, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a luat sfarsit. in cadrul sedintei, care a avut loc, marti, la Palatul Cotroceni, s-a discutat despre cazul Caracal, iar la intalnire printre cei care au luat parte se regasesc presedintele tarii, Klaus Iohannis, premierul tarii, Viorica Dancila, dar si fostul .

Ciolacu, replica la acuzatiile presedintelui in Cazul Caracal: Nu poate sa fie cineva vinovat moral fiindca e o grozavie, e o exceptie

Marcel Ciolacu a declarat, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis si-a ales cuvintele potrivite atunci cand a spus ca Guvernul ar fi vinovatul moral pentru crimele de la Caracal, deputatul PSD calificand ce s-a intamplat drept o grozavie, o exceptie.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Coruptia distruge statul

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

Klaus Iohannis, declaratii dupa sedinta CSAT cu privire la crimele din Caracal: Este obligatorie eliminarea din sistem a angajatilor care nu isi fac treaba

Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa dupa sedinta CSAT convocata cu privire la crimele din Caracal. Presedintele sustine ca guvernele sunt pline de incompetenti, iar coruptia distruge.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )