Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare, tine cu dintii de salariul din bani publici

Adevărul Adevărul,
Fostul primar Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare, tine cu dintii de salariul din bani publici

Recent condamnat in prima instanta, fostul edil al Iasiului nu va parasi functia de consilier al sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care a fost angajat in aprilie. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul UTI

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, condamnarea la patru ani de inchisoare cu executare a fostului primar al Iasiului Gheorghe Nichita. Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a fost si el condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare.

Fostul primar Gheorghe Nichita de la Iasi a primit patru ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al Municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Fostul primar Gheorghe Nechita, condamnat pentru luare de mita

Fostul primar al municipiului Iasi Gheorghe Nichita a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, decizia Tribunalului Bucuresti nefiind definitiva, potrivit News. ro.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al orasului Iasi, Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani cu executare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Fostul primar al Iasiului Gheorghe Nichita a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia a fost data de Triunalul Bucuresti si nu este definitiva.

Ce a aparut pe Facebookul lui Gheorghe Nichita cu putin timp inainte sa fie condamnat

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Cu cateva ore inainte de condamnare, Nichita a postat un mesaj bizar pe.

Fostul primar al Iasului, patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia nu e definitiva

Fostul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat la patruani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Potrivit ziaruldeiasi. ro, decizia nu este insa.

Fostul prefect de Galati, condamnat la 8 ani de inchisoare. Ce infractiuni stau in spatele pedepsei-record

Tribunalul Galati l-a condamnat la 8 ani de inchisoare pe fostul prefect de Galati, Emanoil Bocaneanu, acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, instigare la folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi.

SUA: Instructor militar, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tratamentele degradante aplicate recrutilor musulmani

Un instructor militar din cadrul Marine Corps a fost condamnat vineri la zece ani de inchisoare pentru ca a aplicat tratamente degradante mai multor recruti musulmani, dintre care unul a decedat in 2016, au informat media americane, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )