Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fostul Principe Nicolae, detalii despre ultima sa intalnire cu Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Fostul Principe Nicolae, detalii despre ultima sa intalnire cu Regele Mihai

Fostul Principe Nicolae a povestit cum a fost ultima lui intalnire cu Regele Mihai al Romaniei, care a avut loc in septembrie 2015. Ultima intalnire dintre cei doi a fost atunci cand fostului Principe. continuă pe Antena3

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa au stabilit data nuntii. Locul de vis in care au decis sa-si uneasca destinele

Fostul principe Nicolae si sotia lui, Alina Binder, se vor casatori religios in luna septembrie a acestui an, in Romania. Cununia civila a celor doi a avut loc anul trecut in Anglia. Cei doi.

Fostul principe Nicolae a stabilit DATA NUNTII! Va fi in Romania: Este invitata Margareta la ceremonie?!

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, si sotia sa, Alina Binder, se vor casatori religios in luna septembrie, in Romania, dupa ce cununia lor civila a avut loc anul trecut, in Anglia. intr-un.

Anca Dragu: Nu stiu daca sunt prea multi angajati la stat, cu siguranta sunt prea haotici. Plus detalii despre viitorul partid al lui Dacian Ciolos

Anca Dragu, fost ministru al Finantelor in Guvernul Ciolos si membru al Platformei Romania 100, a vorbit intr-un interviu pentru HotNews. ro despre starea investitiilor publice in ultimii ani si perspectivele macroeconomice. Anca Dragu a explicat de ce investiile au scazut constant in ultimii ani, inclusiv in mandatul guvernului din care a facut parte, si a atentionat asupra lipsei de sustenabilitate a masurilor economice din ultimul an. Fostul ministru de Finante a anuntat ca se va inscrie probabil in viitorul partid al Platformei Romania 100, creata in jurul lui Dacian Ciolos, luand in calcul sa renunte la jobul de la Comisia Europeana pentru a intra in politica.

Meteorologul Gabriela Bancila, noi detalii despre vreme. Ce se va intampla in urmatoarele ore

Meteorologul Gabriela Bancila a prezentat in emisiunea Sinteza zilei noile detalii cu privire la vreme. Pentru partea de sud-est a tarii, dar si partea estica si centrala a Munteniei, fenomenele.

Liviu Dragnea, ultimele detalii despre demiterea lui Kovesi. Ce masuri se vor lua

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa, unde a vorbit despre demiterea lui Kovesi. Presedintele PSD a spus ca o posibila suspendarea a presedintelui Klaus Iohannis va fi exlcusa. Categoric nu luam .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2558 seconds )