Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fostul PRINCIPE NICOLAE, la Festivalul George Enescu, la spectacolul in care joaca actrita franceza Marion Cotillard, laureata cu Oscar (FOTO)

B1 B1,
Fostul PRINCIPE NICOLAE, la Festivalul George Enescu, la spectacolul in care joaca actrita franceza Marion Cotillard, laureata cu Oscar (FOTO)

Fostul principe Nicolae al Romanieiparticipa, joi, la Festivalul George Enescu, unde pe scena va urca actrita franceza Marion Cotillard, detinatoare a unui premiu Oscar, a unui premiu BAFTA, a unui premiu Go. continuă pe B1

INTERVIU Dirijorul Christian Badea: Festivalul George Enescu rivalizeaza cu Festivalurile de la Salzburg si Lucerna, in multe privinte fiind chiar mai bun

In aceasta seara, de la ora 19. 30, maestrul Christian Badea va conduce Orchestra Filarmonica din Sankt Petersburg, care va prezenta in programul sustinut la Sala Palatului lucrari de George Enescu, Dmitri Sostakovici si Antonin Dvo345;ak. Solist va fi violonistul Vadim Repin. Dirijorul vorbeste despre faptul ca Festivalul George Enescu a reusit performanta sa adune artisti exemplari ai lumii, alaturi de cele mai mari orchestre.

Festivalul George Enescu, luat cu asalt de fanii lui Marion Cotillard: Zeci de persoane au ramas pe afara inaintea spectacolului Jeanne dArc au bucher de la Ateneul Roman

Aparitia actritei franceze Marion Cotillard, in cadrul Festivalului George Enescu a suscitat un interes maxim din partea publicului, dar si al presei. Organizatorii s-au vazut, joi, obligati sa reduca drastic n.

Festivalul George Enescu, saptamana a II-a: Avem o tara ca afara. Jurowski presedinte!

Filosofia selectiei lui Vladimir Jurowski a facut Festivalul Enescu great again? Nu e. Era deja, dar l-a adus la zi cu fenomenul muzical de pretutindeni si, poate si mai important, ne-a reamintit ca Enescu este unul dintre marii compozitori moderni. Pentru a-l intelege mai bine, trebuie sa-l punem in context mai mult alaturi de cei care au fost contemporani cu el. Oricat de mult ii iubim pe clasic-romantici, nu pot fi ascultati pe heavy rotation, iar daca ii dorim neaparat, macar sa avem viziuni proaspete.

VIDEO Marion Cotillard, despre spectacolul IoanadArc pe rug: Mama mea a jucat acest rol in 1990

Actrita Marion Cotillard, premiata cu Oscar pentru rolul Edith Piaf din La mome 2007), a vorbit, miercuri, alaturi de dirijorul Alexandre Bloch, despre spectacolul Ioana dArc pe rug, dupa Honegger, care va fi prezentat de Orchestra Nationala din Lille si Corul Filarmonicii George Enescu, joi, de la 16. 30, la Ateneul Roman.

Marion Cotillard, in distributia oratoriului Jeanne dArc au bucher, de la Ateneul Roman

Actrita premiata cu Oscar,Marion Cotillard, face parte din distributia oratoriului Jeanne dArc au bucher, deArthur Honegger, care va avea loc laAteneul Roman, de la ora 16. 30, in interpretareaOrchestrei Nationale din Lille, sub bagheta luiAlexandre Bloch. Vor participa Corul Filarmonicii George Enescu, dirijat deIosif Ion PrunnersiCorul de copii al Radiodifuziunii Romane, dirijat deRazvan Rados.

Adevarul.ro transmite, de la 19.30, concertul Orchestrei din Sankt Peterburg, condus de Chistian Badea la Sala Palatului

Orchestra Filarmonica din Sankt Petersburg, dirijata astazi, de la 19. 30, de Christian Badea, la Sala Palatului, va avea lucrari de George Enescu, Dmitri Sostakovici si Antonin Dvo345;ak. Solist va fi celebrul violonist Vadim Repin. Va participa Corul Academic al Radiodifuziunii Romane, dirijat de Ciprian Tutu. Adevarul. ro va transmite acest concert de la ora 19.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Nationale din Lille

Astazi, de la ora 17. 00, in seria Recitaluri si Concerte Camerale de la Ateneul Roman, Orchestra Nationala din Lille, dirijata de Vlad Vizireanu, va avea in program lucrari de George Enescu, Johannes Brahms si Hector Berlioz. Violonistul Sergey Khachatryan si violistul Timothy Ridout vor fi solisti. Adevarul. ro va transmite, de la ora 17. 00, acest concert.

PORTRET Maiestria dirijorului italian Fabio Luisi

Dupa Recviem-ul de Verdi de aseara, astazi va fi al doilea concert al Orchestrei si Corului Maggio Musicale Fiorentino, sub bagheta dirijoruluiFabio Luisi,laSala Palatului, dela ora 20. Solistul invitat al serii este violonistul rusSergei Krylov. in program:Concertul nr. 1 pentru vioara si orchestra op. 6- de Niccolo Paganini siSimfonia a III-a in do major op. 21- de George Enescu. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Adevarul.ro trasmite, de la ora 20.00, Concertul Orchestrei si al Corului Maggio Musicale Fiorentino

Astazi, de la ora 20. 00, in seria Maria Orchestre ale Lumii, pe scena Salii Palatului se vor afla Orchestra si Corul Maggio Musicale Fiorentino, dirijate de Fabio Luisi. Solist va fi violonistul Sergei Krylov. in program, vor fi Concertul nr. 1 in Re major op. 6 pentru vioara si orchestra de Nicolo Paganini si Simfonia a III-a in Do major, op. 21 de George Enescu. Adevarul. ro transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, recitalul pianistului Gerhard Oppitz

Astazi, de la ora 17. 00, in seria de Recitaluri si Concerte camerale, de la Ateneul Roman, va avea loc recitalul pianistului german Gerhard Oppitz. in program, lucrari de Ludwig van Beethoven, George Enescu si Franz Schubert. Adevarul. ro va transmite acest concert.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )