Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Dancila, despre anularea numirii sale in functia de consul: Nu are un fundament. E o comanda politica

Hotnews Hotnews,
 Fostul purtator de cuvant al Guvernului Dancila, despre anularea numirii sale in functia de consul: Nu are un fundament. E o comanda politica

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Dancila, Nelu Barbu, sustine ca decizia Cabinetului Orban de anulare a deciziei Vioricai Dancila de a-l numi consul la Shanghai nu are un fundament solid, fiind, cel mai probabil, o comanda politica. El a mai sustinut ca se creeaza intentionat o confuzie intre numire si prezentare la post. continuă pe Hotnews

Guvernul vrea sa abroge HG prin care fostul purtator de cuvant al Cabinetului Dancila Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai

Guvernul vrea sa abroge Hotararea de Guvern prin care fostul purtator de cuvant al Cabinetului Dancila Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai, dar si pe cea privind numirea consulului roman la Milano.

Nelu Barbu, despre anularea numirii sale in functia de consul la Shanghai: E o comanda politica

Viorica Dancila l-a numit pe Nelu Barbu, fost purtator de cuvant al Guvernului, drept consul la Shanghai chiar in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura. Noul Guvern a respins insa aceasta numire.

Basescu: Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila Despre Iohannis: 37% nu e cel mai confortabil scor pe care sa-l obtii

Eu m-as duce la zece dezbateri cu doamna Dancila, a declarat, luni, fostul presedinte Traian Basescu, in conditiile in care PSD a anuntat deja ca ar vrea o confruntare intre fostul premier si Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Rares Bogdan, anunt-soc: DNA sa vina sa ia pe sus dubleta Dancila-Teodorovici

Prim-vicepresedintele PNL si europarlamentarulRares Bogdan crede ca DNA ar trebui sa puna multe intrebari Guvernului Dancila, despre care spune ca a fost un criminal. intr-un mesaj dur pe pagina sa.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Dancila, despre dosarul 10 august: Nu am ce sa le spun anchetatorilor. Atunci eram in concediu

Viorica Dancila a declarat, despre informatiile aparute in spatiul public despre dosarul 10 august, ca si pe mine vor sa ma amestece. Liderul PSD a precizat ca nu are informatii pe care sa le comunice anchetatorilor despre evenimentele de atunci, in acea perioada fiind in concediu.

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat.

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Dancila, despre o dezbatere cu Iohannis pentru turul al doilea: Azi, maine o sa ii trimit o scrisoare oficiala Despre romanii din diaspora: Daca intr-adevar tin la Romania, sa ii sustina pe cei care au facut lucruri bune pentru tara

Viorica Dancila spune ca luni sau marti ii va trimite o scrisoare oficiala presedintelui Klaus Iohannis pentru a-l chema la o dezbatere electorala, in care fiecare sa spuna ce a realizat pentru romani. intrebata daca are un mesaj pentru romanii din strainatate, unde a obtinut sub 3% din voturi, Dancila le-a adus la cunostinta ca a luat masuri pentru ei si le-a transmis: Daca intr-adevar tin la tara lor, daca intr-adevar se gandesc sa se intoarca acasa, trebuie sa ia in considerare si sa ii sustina pe cei care au facut lucruri bune pentru tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )