Libnet.ro
UNICEF

14:00

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat. continuă pe Adevărul

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Viorica Dancila: Cel mai important este ca am reusit sa intram in turul doi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, marti seara, ca accederea sa in turul al doilea al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este cel mai important lucru pe.

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Viorica Dancila: Domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis dupa ce acesta din urma a reafirmat pe Facebook ideea ca nu va veni la nicio dezbatere cu Dancila. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare directa cu mine. Am rabdare. inca il astept pe presedinte sa gaseasca intelepciunea, a scris Dancila marti pe Facebook.

Viorica Dancila demonteaza zvonurile despre ceasul extrem de scump. Cat ar costa de fapt

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a precizat miercuri ca ceasul pe care l-a purtat este cadou de la sotul ei si nu valoreaza 5. 000 de euro si de aceea nu a fost trecut in declaratia de.

Viorica Dancila demonteaza zvonurile despre ceasul extrem de scump din aur. Cat ar costa de fapt

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a precizat miercuri ca ceasul pe care l-a purtat este cadou de la sotul ei si nu valoreaza 5. 000 de euro si de aceea nu a fost trecut in declaratia de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila, la urne: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Viorica Dancila a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca a.

Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Liderul PSD, Viorica Dancila, a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Am votat pentru o Romanie a bunastarii, sigura si demna, a spus fostul premier.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila? Rares Bogdan dezvaluie totul

Rares Bogdan a vorbit despre cele 5 motive pentru care NU vom avea o DEZBATERE Klaus Iohannis - Viorica Dancila. Este.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PROVIZORII DIASPORA Dan Barna, primul clasat, cu 42,55%. Klaus Iohannis, 36,2%. Cat a primit Viorica Dancila

Dan Barna a obtinut 42,55% din voturile valabil exprimate in diaspora, in timp ce Klaus Iohannis s-a clasat al doilea, cu 36,2%, potrivit rezultatelor provizorii. Viorica Dancila, clasata a doua la estimarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )