Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fostul sef ANAF a FUGIT dupa ce a fost condamnat la inchisoare: Serban Pop, dat in urmarire generala

B1 B1,
Fostul sef ANAF a FUGIT dupa ce a fost condamnat la inchisoare: Serban Pop, dat in urmarire generala

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost dat in urmarire generala, la o zi dupa ce a fost condamnat la 5 ani de inchisoare. Fotografia acestuia si informatii despre motivul cautarii au fost postate pe. continuă pe B1

Ministerul Finantelor cere restituirea terenului pentru care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Instanta a amanat iar solutionarea laturii civile a cauzei in care afaceristul Puiu Popoviciu a fost condamnat 7 ani de inchisoare, dupa ce reprezentantii institutiilor statului au cerut termen pentru studiul.

Politistul pedofil a fost dat in judecata de fostul sef, care ii cere despagubiri

Politistul pedifil Eugen Stan a fost dat in judecata de fostul sef, comisarul sef Rene Emanuel Vornicu. Suparat ca a fost suspendat in urma anchetei declansate de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), Vornicu si-a actionat in instanta fostul subaltern cerand obligarea la daune morale pentru repararea prejudiciului de imagine, atingeri aduse reputatiei.

Fostul sef al Politiei Romane Catalin Ionita, urmarit penal pentru trafic de influenta si fals in declaratii

Fostul sef al Politiei Romane, Catalin Ionita, este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta si fals in declaratii. Comunicatul DNA apare la o zi dupa ce Ionita a cerut premierului Viorica.

DNA: Fostul sef al Politiei Romane a pretins cedarea cu titlu gratuit a unui teren de patru hectare pentru a interveni pe langa functionari publici

Fostul sef al Politiei Romane Catalin Ionita este acuzat de procurorii anticoruptie ca a pretins de la o persoana, care are calitatea de suspect in acest dosar, cedarea cu titlu gratuit a unei suprafete de 4 .

Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, audiat la DNA

Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, s-a prezentat miercuri la DNA, el declarand ca nu doreste sa faca declaratii despre motivele care l-au adus acolo din respect pentru procurori.

Alina Bica, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare. A fost achitata, in schimb, in dosarul de luare de mita. Videanu a fost achitat. Fost sef ANAF - 5 ani de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa o condamne pe Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, la 4 ani de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva. Decizia este in data in dosarul.

Catalin Ionita, la DNA, la o zi dupa ce s-a retras de la sefia Politiei Romane. Are calitatea de suspect

Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane, s-a prezentat miercuri la DNA, acesta avand calitatea de suspect intr-un dosar, scrie Digi24 .

Fostul sef al ISU devine consilier judetean. Noul ales conduce Asociatia Crescatorilor de Albine

Colonel in rezerva, noul consilier judetean social-democrat va prelua fotoliul devenit vacant dupa decesul colegului sau de partid.

Sinteza Zilei. DNA o constrange la 84 de ani sa fie denuntatoare. Tinta: Catalin Ionita, fostul sef al Politiei Romane

Catalin Ionita a demisionat marti din functia de sef al Politiei Romane, invocand motive personale. Neoficial, domnia sa s-a pus la dispozitie, pentru a colabora cu DNA. Pentru ca laDNA se.

Lovitura pentru statul roman! A fost CONDAMNAT la CEDO pentru arestarea si amendarea unui jurnalist

Lovitura pentru statul roman, dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca arestarea si amendarea in 2016 a jurnalistului roman Marian Girleanu, au incalcatlibertatea de.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )