Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fostul sef ANAF spune adevarul despre modificarea Codului Fiscal: Dependenta de minciuna a lui Pablito Dragnea e patologica!

B1 B1,
Fostul sef ANAF spune adevarul despre modificarea Codului Fiscal: Dependenta de minciuna a lui Pablito Dragnea e patologica!

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Gelu Diaconu, acuza actuala conducere a ANAF ca manipuleaza opinia publica cu privire la necesitatea trecerii contributiilor din sarcina. continuă pe B1

Avocatul Poporului nu se grabeste sa atace la CCR modificarea Codului Fiscal

Avocatul Poporului nu crede ca sunt prea multe sanse ca modificarea Codului Fiscal sa fie oprita la Curtea Constitutionala, cel putin in perioada imediat urmatoare. Victor Ciorbea a afirmat ca.

PNL a sesizat Avocatul Poporului privind modificarea Codului Fiscal

Partidul National Liberal PNL) a depus astazi la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

PNL depune la Avocatul Poporului sesizare privind modificarea Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Potrivit News. ro, sesizarea privind OUG 79/2017.

Portarul nationalei feminine a SUA il acuza pe Blatter de hartuire sexuala. Fostul sef al FIFA: Acuzatii ridicole

Fostul portar al nationalei feminine de fotbal a SUA, Hope Solo, l-a acuzat pe Sepp Blatter de hartuire sexuala. Fostul presedintel al FIFA a catalogat acuzatiile drept ridicole.

Bonobo si ateul. Ce ne pot spune primatele despre etica si religie

Care este izvorul moralitatii si ce transformari a suferit aceasta pe parcursul evolutiei? Putem fi buni si altruisti si in lipsa constrangerilor religiei? Este simtul moral apanajul omului, sau e prezent si la speciile de maimute cu care ne inrudim? Ce ne pot spune eprimatele despre empatie, emotii, etica si religie. Vezi si alte recomandari de lectura Comanda acum cartea online!Alte carti interesante!.

Ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, publicata ieri in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, adoptata de Guvern in data de 8 noiembrie, a fost publicata ieri in Monitorul Oficial.

Fostul principe Nicolae vine in Romania si va spune tot despre interdictia de a-si vedea bunicul, pe Regele Mihai

Fostul principe Nicolae va veni in tara la noi luna viitoare si are de gand sa faca dezvaluiri despre intregul scandal in care este implicat Casa Regala, inclusiv despre interdictia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )