Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, publicata ieri in Monitorul Oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, publicata ieri in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, adoptata de Guvern in data de 8 noiembrie, a fost publicata ieri in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Modificarea Codului Fiscal se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Ar putea fi aprobata si modificarea cotei de contributie catre Pilonul II de la 5,1% la 3,75%

Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de miercuri de la ora 13. 00 se afla proiectul de Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, masuri care au starnit nemultumirea sindicatelor si mediului de afaceri. Astfel, astazi ar putea fi aprobate masuri transferul contributiilor in sarcina angajatilor, scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, impunerea unei taxe de solidaritate pentru angajatori de 2,5% si modificarea cotei de contributie catre Pilonul II de la 5,1% la 3,75%.

Modificarea Codului Fiscal a intrat in vigoare. A fost publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat, vineri dupa-amiaza, OUG privind modificarea Codului Fiscal, varianta amendata a Codului urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Guvernul a adoptat modificarea Codului fiscal

Update 15. 00: Guvernul a aprobat masurile privind modificarea Codului fiscal, incepand cu 1 ianuarie 2018. Prin aceste modificari urmeaza sa fie redus impozitul pe venit de la 16 la 10 procente, 37,25% ar.

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, adoptata miercuri de Guvernul Mihai Tudose, a fost publicata vineri seara in Monitorul Oficial. Dintre masurile adoptate prin aceasta OUG amintim: Contributiile de la angajator vor trece la angajat, se introduce Contributia asiguratorie pentru munca in cota de 2,25% datorata de angajatori, intreprinderile cu venit de pana la 1 milion de euro vor fi impozitate cu 1% din venitul realizat.

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat, vineri dupa-amiaza, OUG privind modificarea Codului Fiscal, varianta amendata a Codului urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2018. Presedintele PNL, Ludovic.

A ramas cum au stabilit! Dupa doua zile, ordonanta de urgenta a lui Tudose - in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, informeaza Stiripesurse. ro. Publicarea acesteia are loc la doua zile dupa ce a fost adoptata.

Sedinta de Guvern. Pe ordinea de zi: OUG pentru modificarea Codului fiscal

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri, un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal. Sedinta de Guvern se va desfasura miercuri, de.

Emil Boc, despre modificarea Codului Fiscal: Clujul va suferi o taiere de 30% a proiectelor de dezvoltare

Primarul orasului Cluj-Napoca sustine ca orasul pe care-l conduce risca sa piarda o suma importanta din cauza modificarii Codului Fiscal. Boc spune ca municipiul va fi mai sarac cu 30 de milioane de euro, din cauza faptului ca impozitul pe venitul salarial va scadea de la 16% la 10%.

Peste 1.000 de oameni protesteaza in fata Guvernului, dupa modificarea Codului Fiscal

Un al doilea protest fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata miercuri de Guvern si contestata atat de sindicate, cat si de patronate, a inceput miercuri seara, in jurul orei 18. 00 in Piata Victoriei. Circa 100 de oameni au venit in fata Guvernului si numarul lor creste constant.

Un nou protest in fata Guvernului, dupa modificarea Codului Fiscal. Oamenii au aruncat cu gartie igienica

Un al doilea protest fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata miercuri de Guvern si contestata atat de sindicate, cat si de patronate, a inceput miercuri seara, in jurul orei 18. 00 in Piata Victoriei. Circa 100 de oameni au venit in fata Guvernului si numarul lor creste constant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )