Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, si va afla sentinta pe 13 martie

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, si va afla sentinta pe 13 martie

Fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, Paul Manafort, isi va afla sentinta pe 13 martie pentru tentativa de manipulare a martorilor si de conspiratie impotriva Statelor Unite, potrivit unui document depus luni in instanta, relateaza Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Moment crucial in Statele Unite: Care vor fi principalele teme abordate de Donald Trump in discursul privind Starea Natiunii. Posibilii contracandidati din alegerile din 2020 vor fi in Congres

Donald Trump va fi prezent in noaptea de marti spre miercuri nr. 4 ora Romaniei) in fata Congresului american unde va sustine discursul anual privind Starea Natiunii. Acesta discurs vine intr-un moment extrem.

Procurorii americani investigheaza ceremonia de investire a lui Donald Trump

Procurorii federali americani au trimis o citatie Comitetului inaugural al presedintelui Donald Trump in care solicita documente, in urma unor relatari din 2018 conform carora anchetatorii verificau ipoteza ca donatorii sa fi beneficiat de favoruri.

Procurorii federali din New York cer documente despre finantatorii ceremoniei de investire a lui Donald Trump

Procurorii federali din New York au citat comitetul care a organizat ceremonia de investire a lui Donald Trump privitor la predarea de documente ce au legatura cu donatorii, fondatorii si finantatorii, pas ce pare ca intensifica ancheta asupra activitatii organismului, scrie CNN.

Donald Trump: Unul dintre motivele pentru care vreau sa ramanem prezenti in Irak este supravegherea Iranului, pentru ca Iranul este adevarata problema

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat ca e important ca militarii americani sa ramana in Irak, pentru a putea urmari indeaproape Iranul - adevarata problema, potrivit.

Donald Trump spune ca exista optiunea unei interventii militare in Venezuela

Presedintele amenican Donald Trump a declarat ca exista optiunea unei interventii militare in Venezuela. El a precizat ca a refuzat o intrevedere cu Nicolas Maduro, potrivit Reuters.

Donald Trump A RECUNOSCUT! Ce spune presedintele SUA despre interventia militara in Venezuela

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, a recunoscut ca interventia militara in Venezuela este o optiune, dar si ca a refuzat intalnirea cu Nicolas Maduro, potrivit.

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii.

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu anunta ca institutia i-a facut plangere penala, acuzandu-l ca prezinta date nedestinate publicitatii. Cred ca tocmai am bifat o premiera nationala: ANAF, firma de.

INTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE INFLUENTA: Fostul sef al Politiei Rutiere - achitat definitiv

Fostul sef al Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a fost, astazi, achitat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care era acuzat de DNA de trafic de influenta.

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv n dosarul de luare de mita

Fostul sef al Politiei Rutiere Lucian Dinita a fost achitat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti in dosarul in care a fost acuzat ca a primit un miel, doi curcani si cinci pastravi de la un om de afaceri, pentru ca acesta sa poata obtine dupa 30 de zile permisul de conducere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )