Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul sef al Cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal in dosarul retrocedarilor. Prejudicii: peste 145 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal in dosarul retrocedarilor. Prejudicii: peste 145 milioane de euro

Procurorii DNA Brasov au inceput urmarirea penala si a lui Dorin Marian, fostul sef al Cancelarie ex-premierului Calin Popescu Tariceanu, tot in dosarul retrocedarilor Truica- Printul Paul, cu prejudicii de peste 145 de milioane de euro. continuă pe România Liberă

Fostul sef de cabinet al premierului Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa, in Dosarul Ferma Baneasa

Dorin Marian, fost sef al Cancelariei primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a fost pus sub urmarire penala pentru marturie mincinoasa in dosarul retrocedarii unei suprafete din padurea Snagov si a fermei Baneasa, in care sunt trimisi in judecata Paul de Romania, Remus Truica, Tal Silberstein si Dan Andronic. in acest caz si Tariceanu este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului in acest caz.

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, urmarit penal

Marian Dorin, fost sef al cancelariei primului ministru, este urmarit penal de catre procurorii DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale in care este anchetat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Dragnea intrebat daca Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa, poate conduce Senatul: Eu cred ca da

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca din punctul sau de vedere Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, poate conduce in continuare Senatul, adaugand ca nu comenteaza cazul pana nu discuta cu acesta si spunand ca nu ia foc Romania astazi daca nu reactioneaza in trei secunde cu privire la acest caz.

Fostul sef de cabinet al lui Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cabinet al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, este urmarit penal pentru marturie mincinoasa, in urma declaratiilor date ca martor in dosarul retrocedarii unei suprafete din Padurea Snagov si a fermei Baneasa, in care sunt trimisi.

Calin Popescu Tariceanu, urmarit penal de DNA. Procurorii il acuza de MARTURIE MINCINOASA si FAVORIZAREA FAPTUITORULUI

Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, in dosarul privind retrocedarea a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa.

Marian Dorin, mana dreapta a lui Tariceanu, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa (VIDEO)

Marian Dorin, fostul sef al cancelariei prim-ministrului pe vremea in care Calin Popescu Tariceanu era premier, este urmarit penal de DNA pentru marturie mincinoasa, informeaza B1 TV. Declaratiile.

Irinel Popescu, audiat la DNA. Fostul presedinte al CNAS este urmarit penal pentru abuz in serviciu

Irinel Popescu, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au anuntat luni ca medicul este urmarit penal pentru abuz in serviciu.

Dorin Marian, fostul sef al Cancelariei premierului, urmarit penal in dosarul lui Tariceanu

Procurorii DNA Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, pentru marturie mincinoasa, in dosarul in care este anchetat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, urmarit penal in dosarul in care este anchetat Calin Popescu Tariceanu

Procurorii DNA Brasov au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Dorin Marian, fost sef al Cancelariei premierului, pentru marturie mincinoasa, in dosarul in care este anchetat presedintele.

Presedintele Senatului este urmarit penal de catre DNA O noua acuzatie de marturie mincinoasa

Procurorii DNA Brasov au inceput urmarirea penala si a lui Dorin Marian, fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, tot in dosarul retrocedarilor Truica- Printul Paul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )