Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul sef DGA, chestorul Catalin Ionita, a iesit la pensie la 44 de ani

Antena3 Antena3,
Fostul sef DGA, chestorul Catalin Ionita, a iesit la pensie la 44 de ani

La varsta la care majoritatea romanilor muncesc din greu si strang ban pe ban, fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie DGA) iese la pensie. La doar 44 de ani, chestorul Catalin Ionita nu mai are grija serviciului, ci doar a pe ce isi va cheltui pensia. continuă pe Antena3

Chestorul Catalin Ionita, a iesit la pensie la 44 de ani

Chestorul Catalin Ionita a fost eliberat din functie in urma cu o luna, pentru ca nu mai detine autorizatia de acces la informatii clasificate din partea Oficiului Registrul National al Informatiilor Secrete de Stat ORNISS), necesara exercitarii functiei.

Decrete semnate de Klaus Iohannis: Doua legi importante, promulgate. Chestorul Catalin Ionita, dat afara din MAI

Presedintele klaus iohannis a semnat, vineri, trei decrete importante. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale este vorba despre situatia chestorului Catlin -Alexandru Ionita, dar si despre.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, Keith Schembri, a fost arestat astazi pentru spalare de bani, au relatat media locale.

Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Ionita Alexandru-Catalin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmarit penal pentru trafic de influenta, insa DNA a clasat dosarul in septembrie anul trecut.

Fostul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, unul dintre personajele centrale de la protestul diasporei din 10 August, s-a pensionat pe caz de boala la 42 de ani (VIDEO)

Ionut Sindile, unul dintre personajele importante in timpul protestelor de la 10 august 2018 a iesit la pensie la 42 de ani. Informatia a aparut in spatiul public chiar in ziua in care a fost audiat la DNA, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )