Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Ionita Alexandru-Catalin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmarit penal pentru trafic de influenta, insa DNA a clasat dosarul in septembrie anul trecut. continuă pe Hotnews

Fostul sef DGA, chestorul Catalin Ionita, a iesit la pensie la 44 de ani

La varsta la care majoritatea romanilor muncesc din greu si strang ban pe ban, fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie DGA) iese la pensie. La doar 44 de ani, chestorul Catalin Ionita nu mai are grija serviciului, ci doar a pe ce isi va cheltui pensia.

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef de cabinet al premierului maltez Joseph Muscat, Keith Schembri, a fost arestat astazi pentru spalare de bani, au relatat media locale.

DIN 1 OCTOMBRIE Adrian Cosmescu va fi noul director al Directiei Supraveghere din BNR

Adrian Cosmescu va prelua functia de director al Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR) incepand cu data 1 octombrie 2020.

Seful OMV e vizat de o plangere la Parchetul anticoruptie din Austria. Rainer Seele e acuzat de abuz de incredere si acceptare de foloase

Rainer Seele, CEO-ul companiei austriece OMV, care controleaza Petrom,este vizat de o plangere anonima depusa in august 2020 la Parchetul anticoruptie din Austria, in care este acuzat de abuz de incredere,.

ADRIAN COSMESCU - NOUL SEF AL SUPRAVEGHERII DIN BNR Nicolae Cinteza nu mai supravegheza sistemul bancar

Dupa 21 de ani in fruntea Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Nicolae Cinteza nu mai supravegheaza sistemul nostru bancar, in locul sau fiind numit Adrian Cosmescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )