Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus, a mintit cand a fost internat in spital

Antena3 Antena3,
Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus, a mintit cand a fost internat in spital

Fostul sef din Politie, infectat cu coronavirus si internat la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota a mintit atunci cand a fost internat pentru prima data si chiar a completat formulare de consimtamant in care a explicat ca nu a calatorit in afara tarii in ultimele doua luni. continuă pe Antena3

Tanarul din Timisoara infectat cu coronavirus s-a vindecat si s-a intors acasa

Tanarul in varsta de 16 ani, din Timisoara, infectat cu coronavirus, la fel ca si unchiul sau, s-a vindecat. Testele efectuate de medici au aratat ca acesta nu mai este infectat cu coronavirus.

Barbatul din Galati infectat cu coronavirus ar fi putut infecta si alte persoane. Apelul autoritatilor

Autoritatile au lansat un apel pentru identificarea tuturor celor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani, din Galati, infectat cu coronavirus.

Barbat din Galati, infectat cu coronavirus si internat de urgenta la spital. Bilantul a ajuns la 13 romani infectati

Un barbat din Galati, recent intors din Italia, a fost infectat cu coronavirus. Testele au aratat, in aceasta seara, ca barbatul este pozitiv la COVID-19.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

Au fost identificate si izolate patru persoane care au calatorit cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus. Doi galateni ignora carantina

Politistii verifica imaginile de pe camerele de supraveghere din microbuz si identifica pe rand calatorii din mijlocul de transport unde s-a aflat pe 29 februarie si galateanul de 72 de ani infectat cu coronavirus. Depasite de situatie, autoritatile au apelat la un ONG pentru a verifica zilnic cele aproape 700 de persoane izolate la domiciliu in judetul Galati.

EXCLUSIV Surse: Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul din Galati infectat cu coronavirus dupa ce au calatorit cu un microbuz au fost identificate

EXCLUSIV Majoritatea persoanelor care au intrat in contact cu barbatul de 72 de ani din Galati confirmat cu noul coronavirus, dupa ce au calatorit alaturi de acesta cu un microbuz cu plecare din Bucuresti au.

Medic roman din Franta despre coronavirus: Contactul prelungit cu cineva bolnav creste probabilitatea de a fi infectat. Daca treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea e practic zero

Contactul prelungit cu o persoana infectata cu coronavirus creste probabilitatea de a fi infectat, deoarece creste numarul de virusi inoculati, in timp ce, daca doar treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea de a lua virusul este practic zero, afirma Radu Lupescu, medic roman stabilit in Franta. 80% dintre cazurile de infectie cu coronavirus nu necesita de fapt trecerea pe la spital, fiind benigne, mai spune medicul. in ceea ce priveste mortalitatea din cauza coronavirusului, cele mai afectate sunt persoanele in varsta - peste 70 si 80 de ani - in cazul carora rata de mortalitate este aproape dubla fata de cea provocata de gripa.

Nicola Zingaretti, seful Partidului Democrat din Italia, infectat cu coronavirus!

Nicola Zingaretti, care este si presedinte al regiunii Lazio, a facut anuntul intr-un videoclip post.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )