Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

B1 B1,
Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor. continuă pe B1

Masuri drastice in Ucraina, chiar la granita cu Romania, din cauza noului coronavirus

Autoritatile ucrainene au decis inchiderea tuturor institutiilor de invatamant din regiunea Cernauti, la granita cu Romania, pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus.

Doliu pe scena politica iraniana. O deputata a murit din cauza noului coronavirus

O deputata iraniana, recent aleasa in Parlament, a decedat sambata din cauza Covid-19, a indicat agentia Irna, care a anuntat moartea altor sapte politiceni sau lideri de la inceputul epidemiei in Iran, potrivit AFP.

Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

Vaticanul a anuntat ca Papa Francisc le va vorbi credinciosilor, duminica, prin intermediul unei legaturi video. Masura a fost luata din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Papa.

Fara precedent: aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la scoala din cauza epidemiei de coronavirus - UNESCO

Aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la cursuri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit unui raport UNESCO, citat de CNBC. Organizatia Natiunilor Unite, care monitorizeaza educatia la nivel global, spune ca numarul copiilor care lipsesc de la scoala la nivel mondial este fara precedent.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

Donald Trump contrazice OMS: Se vor face bine foarte rapid, nici macar nu merg la un doctor

Donald Trump a contrazis Organizatia Mondiala a Sanatatii care a anuntat ca rata deceselor inregistrate din cauza noului coronavirus este de 3,4%. Presedintele american a sugerat ca, in realitate, aceasta ar fi sub 1%.

Macron si Trump - pregatiti sa coopereze in cadrul G7 impotriva noului coronavirus

Presedintii francez Emmanuel Macron si american Donald Trump au convenit sa dezvolte in cadrul G7 o coordonare sanitara, stiintifica si economica in lupta impotriva noului coronavirus, a anuntat Palatul Elysee.

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Prima companie aeriana care intra in faliment din cauza coronavirusului

Frica de coronavirus incepe sa faca ravagii si printre transportatorii aerieni, o companie intrand deja in faliment din cauza cererii tot mai mici de calatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )