Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a obligat o subordonata sa nu amendeze un club din Botosani

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a obligat o subordonata sa nu amendeze un club din Botosani

Ionut Vartic, fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava, este acuzat ca la insistentele lui Corneliu Ciuchea, patronul de la Valea Obcinilor Suceava, a determinat-o pe subordonata sa Angela Brandus sa nu amendeze cu 58. 000 de lei un club din Botosani, pe care trebuia sa-l si inchida pe o perioada de trei luni de zile. continuă pe Adevărul

Fost sef al Directiei Antifrauda Suceava, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava Ionut Vartic a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru instigare la abuz in serviciu, dupa ce a solicitat unei subordonate sa nu dispuna masuri in urma unui control la un club din Botosani, unde ar fi trebuit date amenzi de cel putin 58. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Fostul primar al Resitei, Mihai Stepanescu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului municipiului Resita, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita.

Un sef din Metrorex a fost trimis in judecata pentru aranjarea unei licitatii pentru achizitia de trenuri

Procurorii DNA au trimis in judecata pentru fapte de coruptie doua persoane, Valeriu Picu si Ovidiu Bancescu, intr-un dosar privind o licitatie pentru achizitia de trenuri noi de metrou.

Suceveanul, care i-a taiat gatul iubitei sale in plina strada, a fost trimis in judecata

Ilie Morari, de 27 de ani, din Stroiesti, a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor. Acesta este acuzat ca, in urma unei crize de gelozie, i-a infipt un cutit in gat iubitei sale in varsta de doar 16 ani, deoarece aceasta dorea sa se desparta de el.

Cum s-a lecuit un tanar din Vaslui de iubirea pentru o pustoaica de 14 ani: parintii fetei l-au reclamat pentru sex cu o minora si a fost trimis in judecata

O adolescenta de numai 14 ani din localitatea vasluiana Suletea a ramas insarcinata la putin timp dupa ce si-a inceput viata sexuala cu un tanar de 20 de ani. Amorezul care nu a tinut cont de varsta copilei a fost trimis in judecata de procurorii barladeni.

Un barbat din Suceava e trimis in judecata dupa ce a taiat-o cu cutitul pe fosta iubita

Un barbat de 27 de ani a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Suceava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )