Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fostul sef de Nissan, primele declaratii dupa ce a fugit din Japonia: Am stat 130 de zile in detentie, la izolare, intr-o celula mica, fara ferestre Interogatoriile erau si ziua si noaptea

B1 B1,
Fostul sef de Nissan, primele declaratii dupa ce a fugit din Japonia: Am stat 130 de zile in detentie, la izolare, intr-o celula mica, fara ferestre Interogatoriile erau si ziua si noaptea

Carlos Ghosn a sustinut miercuri prima sa conferinta de presa dupa ce a fugit din Japonia si s-a stabilit in Liban. Cu aceasta ocazie, fostul sef de la Renault-Nissan s-a plans de conditiile din detentie pe. continuă pe B1

VIDEO Fostul sef al Nissan, Carlos Ghosn, compara arestarea din Japonia cu Pearl Harbor

Fostul sef Nissan-Renault, Charlos Ghosn, a asemanat arestarea sa de catre autoritatile japoneze cu Pearl Harbor, in cadrul primului discurs public de la fuga sa spectaculoasa din Japonia, potrivit The Guardian.

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA.

Marea Evadare a lui Carlos Ghosn. Fostul sef al companiei Nissan a fugit din Japonia ascuns intr-o cutie pentru echipament muzical. Cum a ajuns el din Japonia tocmai pana in Liban

Fostul sef al companiei Nissa, Carlos Ghosn, a reusit sa iasa din Japonie dupa ce a fost bagat intr-o cutie, intr--un hotel din Osaka, cutie care ulterior a fost pusa la bordul unui avion si expediata in.

Primele reactii ale autoritatilor japoneze, la o saptamana de la fuga spectaculoasa a fostului sef Nissan-Renault

Oficialii japonezi au facut primele declaratii publice la o saptamana dupa fuga din Japonia a fostului sef Renault-Nissan Carlos Ghosn catalogand-o ca frauduloasa. Ministrul Justitiei a promis reguli mai aspre pentru imigranti, relateaza CNN.

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia in Spania. Ce se intampla cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani dupa mutarea din Romania

Tataee de la B. Mafia a dezvaluit motivele pentru care a plecat din Romania, dar si cum i s-a schimbat viata in cei doi ani de cand e departe de tara natala. Cantaretul a facut aceasta schimbare uriasa alaturi de familia lui, odata ce au decis sa se mute in Spania. Anuntul a venit chiar .

Justitia japoneza a emis un mandat de arestare pe numele sotiei fostului sef al Nissan

Justitia japoneza a emis un mandat de arestare pe numele Carolei Ghosn, banuita de marturie falsa in ancheta japoneza privind sotul ei, fostul sef al gigantului Renault-Nissan, Carlos Ghosn, relateaza AFP.

Fostul sef SRI: SUA sa trateze cu foarte mult calm problema atacurilor iraniene. O escaladare a conflictului este extraordinar de periculoasa

Fostul director SRI, Costin Georgescu, a afirmat ca reactia Statelor Unite ale Americii la atacurile iraniene trebuie sa fie una temperata, intrucat o escaladare a conflictului este extraordinar de periculoasa.

Zborurile catre Dubai s-ar putea schimba, dupa evenimentele din Orientul Mijlociu. Anuntul facut de Wizz Air

Operatorul de curse aeriene Wizz Air monitorizeaza evenimentele din Orientul Mijlociu si ar putea decide modificarea programului zborurilor catre Dubai, daca situatia o va cere, se arata intr-un comunicat remis.

WIZZ AIR DUPA EVENIMENTELE DIN ORIENTUL MIJLOCIU: Pana in acest moment nu au existat zboruri anulate

Operatorul aerian Wizz Air a anuntat, miercuri, ca monitorizeaza si evalueaza constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu si este in contact cu autoritatile relevante, astfel ca, deocamdata, zborurile catre Dubai nu vor fi anulate, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )