Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Antena3 Antena3,
Presedintele Ucrainei, primele declaratii dupa prabusirea avionului din Iran: Stiri oribile din Orientul Mijlociu

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si-a exprimat miercuri profunda ingrijorare dupa prabusirea unui avion ucrainean de pasageri langa Teheran, transmite DPA. continuă pe Antena3

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Decizie ciudata a Ambasadei Ucrainei in Iran, dupa prabusirea avionului

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

MAE, mesaj de ultima ora dupa prabusirea avionului ucrainean in Iran

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmisun mesaj de condoleante pentru familiile victimelor care au murit in urma prabusirii unui avion ucrainean ce a decolat de pe principalul aeroport international din Iran.

Fostul sef de Nissan, primele declaratii dupa ce a fugit din Japonia: Am stat 130 de zile in detentie, la izolare, intr-o celula mica, fara ferestre Interogatoriile erau si ziua si noaptea

Carlos Ghosn a sustinut miercuri prima sa conferinta de presa dupa ce a fugit din Japonia si s-a stabilit in Liban. Cu aceasta ocazie, fostul sef de la Renault-Nissan s-a plans de conditiile din detentie pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )