Libnet.ro
UNICEF

11:31

Fostul sef al Politiei Piatra Neamt si-a aflat sentinta dupa ce a batut o minora

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Piatra Neamt si-a aflat sentinta dupa ce a batut o minora

La patru ani de la incidentul petrecut in sediul Politiei Municipiului Piatra Neamt, instanta a pronuntat o prima sentinta. continuă pe Adevărul

Experiment stiintific la inaltime al unor liceeni din Piatra Neamt. De ce vor sa lanseze un balon la limita atmosferei

Cinci elevi de la Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt fac ultimele teste pentru finalizarea unui proiect educational inedit.

Piatra Neamt: Doi copii de 10 ani au dat foc unei masini

Doi copii, in varsta de 10 ani, sunt autorii unui incendiu care a distrus o masina, la Piatra Neamt, martorii declarand ca i-au vazut dand foc si apoi fugind pe biciclete. Pompierii au stins flacarile.

Patru tineri din Piatra Neamt, cautati de autoritati dupa ce au jefuit o vanzatoare

Patru tineri din Piatra Neamt sunt cautati de politisti, dupa ce ziua in amiaza mare i-au furat unei vanzatoare telefonul mobil. Totul s-a petrecut intr-un fast-food din oras, in momentul cand tinerii au.

90 de firme si persoane, intre care si fostul sef CNAS, Marian Burcea, trimise in judecata in dosarul decontarilor fictive

Directia Nationala Anticoruptie a trimis in judecata 90 de firme si persoane, printre care si pe fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Marian Burcea, in dosarul decontarilor fictive de servicii de ingrijire la domiciliu.

Dupa Real Madrid, si la Barcelona ploua cu acuzatii de frauda fiscala. Fostul sef al catalanilor, PUS SUB ACUZARE

Fostul presedinte al echipei FC Barcelona, Sandro Rosell, are probleme serioase cu legea. El este acuzat de frauda fiscala, anchetatorii suspectandu-l ca a omis in mod intentionat sa declare aproape 230. 000 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )