Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fostul sef al Politiei Romane, suspendat de Carmen Dan, a fost numit secretar de stat in MAI de Ludovic Orban

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Romane, suspendat de Carmen Dan, a fost numit secretar de stat in MAI de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a numit secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu, fost sef al Poltiei Romane, eliberat din functie la inceputul lui 2018 de Carmen Dan in urma izbucnirii unui scandal al unui politist acuzat de agresiune sexuala. continuă pe Adevărul

Noi schimbari in MAI: Fostul sef al Politiei Romane, a fost numit secretar de stat

Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, a fost numit in functia de secretar de stat pe probleme de ordine publica, functie ocupata pana acum de Dan Chirila, printr-o decizie luata de.

Carmen Dan nu-si uita stapanul. Le-a spus liderilor PSD ca votul din Teleorman pro-Dancila a fost pentru Dragnea

Carmen Dan, fost ministru de Interne in guvernarea social-democrata, a sustinut, in CEX-ul PSD, ca scorul bun obtinut de Viorica Dancila in Teleorman i se datoreaza lui Liviu Dragnea, sustin surse politice pentru Adevarul. Teleorman se numara printre cele cinci judete unde Viorica Dancila a reusit sa-l invinga pe Klaus Iohannis la prezidentiale. Carmen Dan este unul dintre locotenentii lui Dragnea.

Colonelul in rezerva Dan Antonescu a fost numit consilier al sefului Politiei Romane

Fostul sef al Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, colonelul in rezerva Dan Antonescu, a fost numit consilier al chestorului Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane.

Bogdan Despescu, demis de la conducerea Politiei Romane in urma scandalului politistului pedofil, numit secretar de stat in MAI

Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban. Dumitru-Daniel Chirila a fost eliberat din functia de secretar de stat in MAI, tot in urma unei decizii a premierului.

Ce spunea fostul sef al DIICOT, Felix Banila, in luna septembrie, despre suspectul retinut miercuri in cazul Caracal pentru ca a violat-o pe Luiza Melencu (VIDEO)

Procurorii DIICOT au retinut un nou suspect in cazul Caracal. Este vorba despre un barbat in varsta de 46 de ani care a violat-o pe Luiza Melencu, potrivit unui anunt facut miercuri de procurorul sef adjunct al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )