Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor motiveaza retragerea apelurilor controversate din dosarele lui Hrebenciuc si Ghita

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor motiveaza retragerea apelurilor controversate din dosarele lui Hrebenciuc si Ghita

Fost sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor si noul judecator CCR, Gheorghe Stan, sustine ca DNA nu a formulat obiectiuni in ceea ce priveste retragerea apelurilor din dosarele lui Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita. continuă pe Adevărul

UPDATE Candidatii la sefia contestatei Sectii pentru anchetarea magistratilor sustin astazi interviurile Unul dintre candidati, procurorul care a deschis dosarul 10 august, acuza discriminare si ameninta cu instanta

Candidatii pentru functia de procuror-sef al contestatei Sectii pentru anchetarea magistratilor sustin, marti, interviurile la Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Pentru acest post, ramas vacant dupa numirea lui Gheorghe Stan in functia de judecator la Curtea Constitutionala, candideaza actualul procuror-sef adjunct al sectiei, Adina Florea, procurorul Sorin-Eugen Iasinovschi de la Parchetul instantei supreme si procurorul militar Bogdan Pirlog, cel care a deschis dosarul violentelor din 10 august. Pirlog este plecat insa din tara si spune ca nu a primit niciun raspuns la cererea sa de reprogramare a interviului. Am fost discriminat si cu rea-credinta mi s-a incalcat dreptul de a participa la acest concurs, astfel ca voi merge sa contest inclusiv in instanta, a declarat procurorul pentru HotNews. ro.

USR propune desfiintarea Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor. Proiect de lege, depus marti in Parlament

USR va depune, marti, in Parlament un proiect de lege privind desfiintarea Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, potrivit deputatului Stelian Ioan. Parlamentarul USR Stelian Ion a precizat ca a mai.

USR depune marti in Parlament un proiect de lege privind desfiintarea Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor

USR depune marti in Parlament un proiect de lege privind desfiintarea Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor, anunta la RFI deputatul Stelian Ion.

USR depune un nou proiect de lege privind desfiintarea Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor

USR depune marti in Parlament un nou proiect de lege privind desfiintarea contestatei Sectii speciale pentru anchetarea magistratilor, a anuntat luni, la RFI, deputatul Stelian Ion.

Se cauta sef la Sectia pentru investigarea magistratilor: Trei procurori lupta pentru a ajunge in fruntea celei mai controversate unitati de parchet(VIDEO)

Trei procurori isi doresc sa ajunga in fruntea celei mai controversate unitati de parchet - Sectia pentru investigarea magistratilor. Este vorba despreAdina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, ca.

Gheorghe Stan sustine ca seful DNA a impartasit punctul de vedere in cazul retragerii apelurilor din dosarele lui Hrebenciuc si Ghita

Gheorghe Stan, fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor si noul judecator CCR, sustine, intr-un interviu exclusiv pentru MEDIAFAX, ca retragerea apelurilor din dosarele lui Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita a avut la baza corespondenta cu seful DNA, care a impartasit opinia.

Dorin Marian, fostul sef al cancelariei prim-ministrului, inculpat de DNA in dosarul Microsoft-Tariceanu

Dorin Marian, fostul sef al cancelariei primului ministru, a fost pus sub acuzare de DNA pentru complicitate la luare de mita in dosarul in care Calin Papescu Tariceanu este acuzat ca ar fi luat 800. 000 de euro mita.

Scandal in Justitie. Se cere desfiintarea sectiei pentru Investigarea Infractiunilor

Este un nou scandal in Justitie. Se cere desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor. Mai multi magistrati sunt impotriva acestei Sectii. Acestia sunt vizati de dosare penale care sunt exact pe.

UPDATE DNA il contrazice pe procurorul Gheorghe Stan pe tema retragerii apelurilor controversate: in cazul Hrebenciuc nu a existat nicio discutie cu DNA. in cazul Ghita, DNA a fost anuntat ulterior

Directia Nationala Anticoruptie spune ca in cazul retragerii apelului in dosarul lui Viorel Hrebenciuc nu a existat nicio corespondenta cu Sectia de anchetare a magistratilor, DNA afland din presa despre acest demers al sectiei, iar in dosarul lui Sebastian Ghita sectia a notificat DNA in ziua in care a retras apelul. Gheorghe Stan, fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor si noul judecator CCR, a sustinut intr-un interviu pentru MEDIAFAX ca retragerea apelurilor din dosarele lui Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita a avut la baza corespondenta cu seful DNA, care a impartasit opinia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )