Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul sef al serviciului de spionaj Ion Pacepa, fugit in Occident, a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 - presa

Hotnews Hotnews,
 Fostul sef al serviciului de spionaj Ion Pacepa, fugit in Occident, a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 - presa

Fostul sef al Directiei de Informatii Externe din perioada comunista Ion Mihai Pacepa, care a cerut azil politic in Statele Unite in 1978, a murit in 14 februarie, din cauza COVID-19, informatia fiind facuta publica intr-un editorial publicat in Epoch Times de catre publicistul Ronald J. Rychlak, alaturi de care Pacepa a scris lucrarea Dezinformarea, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Primul dosar de coruptie de la Permise Suceava, trimis instantei de catre DNA Cum functiona reteaua condusa de fostul sef al serviciului

DNA anunta ca a trimis in instanta primul dosar de coruptie din cele trei deschise la Serviciul Permise Auto Suceava. Fostul sef al serviciului, comisarul de politie Radu Ionut Obreja, a fost trimis in judecata de procurori, fiind acuzat ca a condus o grupare infractionala din care mai faceau parte politisti, functionari, instructori auto si angajati ai Registrului Auto Roman si care fraudau examenele pentru obtinerea de permise de conducere.

A murit fostul sef al DIE Ion Mihai Pacepa

Un apropiat al fostului sef al Departamentului de Informatii Externe al Romaniei, din vremea comunis.

Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla, gasit mort pe un camp. Barbatul era dat disparut de cateva zile

Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla a fost gasit mort, pe un camp din localitate. Victor Chirtos avea63 de ani si era dat disparut de cateva zile. Fiica acestuia a sesizat autoritatile pe 9 febr.

Dumitru Dragomir anunta ca a fost testat pozitiv cu coronavirus: Fostul sef al LPF a fost vaccinat anti-COVID-19

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu noul coronaavirus dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19. Mitica Dragomir, diagnosticat cu C.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )