Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla, gasit mort pe un camp. Barbatul era dat disparut de cateva zile

B1 B1,
Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla, gasit mort pe un camp. Barbatul era dat disparut de cateva zile

Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla a fost gasit mort, pe un camp din localitate. Victor Chirtos avea63 de ani si era dat disparut de cateva zile. Fiica acestuia a sesizat autoritatile pe 9 febr. continuă pe B1

Fostul sef al Politiei Rutiere Gherla, gasit mort pe un camp. Barbatul era dat disparut de cateva zile

Victor Chirtos, fostul sef al Politiei Rutiere Gherla, a incetat din viata la varsta de 63 de ani. Acesta a fost gasit mort, pe un camp, dupa ce fusese dat disparut in urma cu cateva zile.

Diana Sosoaca, umilita de fostul sef: Emana numai energie negativa. Nici cu ea insasi nu se poate privi in oglinda

Scandalul excluderii Dianei Sosoaca din AUR continua. Valuri de acuzatii vin din toate partile, iar cetatenii romani nu mai stiu pe cine sa creada. Potrivit ultimelor declaratii facute de liderul partidului AUR, avocata ar fi avut mai demult zilele numarate in partid. Care a fost picatura care a umplut paharul Diana Sosoaca este o figura .

Dat afara de Citu, fostul sef al Corpului de control a ajuns director la ANRE

Dragos Tanasoiu, fostul sef al Corpului de control al guvernului in mandatul de premier al lui Ludovic Orban, a fost dat afara de premierul Florin Citu in primele zile de mandat si a devenit directorul Directiei de Logistica si Achizitii din Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE), potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei, potrivit g4media.

Decizie finala in cazul fostului sef al Politiei Barlad, care a cerut 500.000 de euro daune pentru o noapte de arest

Curtea de Apel Iasi a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care fostul sef al Politiei Barlad a dar in judecata Statul Roman solicitand 500. 000 de euro daune morale, dupa ce a primit clasare in dosarul in care a fost acuzat de abuz in serviciu si a fost retinut pentru 24 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )