Libnet.ro
UNICEF

18:46

Fostul senator PSD Georgica Severin, numit sef interimar al Radioului public

Hotnews Hotnews,
 Fostul senator PSD Georgica Severin, numit sef interimar al Radioului public

Fostul senator PSD Georgica Severin, fost presedinte al comisiei de cultura, a fost votat miercuri in functia de director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune de catre parlament, imediat dupa ce Ovidiu Miculescu a fost demis ca urmare a respingerii in parlament a rapoartelor de activitate SRR pe anii 2015 si 2016. continuă pe Hotnews

Parlamentul a respins raportul de activitate al Societatii de Radiodifuziune. Directorul Ovidiu Miculescu a fost demis, urmeaza sa fie numit un interimat

Plenul reunit al celor doua Camere a respins, miercuri, rapoartele de activitate ale SRR pe anii 2015 si 2016, fapt care atrage dupa sine si demiterea actualei conduceri, in frunte cu presedintele director general, Ovidiu Miculescu, anunta news. ro. Comisiile de cultura sunt reunite la aceasta ora pentru a numi un sef interimar, iar in sala de sedinte se afla fostul senator PSD Georgica Severin, fost presedinte al comisiei de cultura din Senat.

Georgica Severin, sef interimar al Radioului Public

Comisiile de cultura ale Parlamentului au dat miercuri aviz pozitiv propunerii ca social-democratul Georgica Severin sa ocupe functia de presedinte director-general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune. Propunerea urmeaza sa fie votata si de plen.

Georgica Severin, presedinte-director general interimar al SRR

Plenul Camerei Deputatilor si Senatului l-a validat, miercuri, pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune. Decizia a fost luata cu.

Parlamentul a demis conducerea Radio Romania. Georgica Severin, ales interimar al SRR

UPDATE: Georgica Severin a fost validat pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune, cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si o.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )