Libnet.ro
UNICEF

10:30

Parlamentul a demis conducerea Radio Romania. Georgica Severin, ales interimar al SRR

B1 B1,
Parlamentul a demis conducerea Radio Romania. Georgica Severin, ales interimar al SRR

UPDATE: Georgica Severin a fost validat pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune, cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si o. continuă pe B1

Parlamentul a demis conducerea Radio Romania. Surse: Sefia va fi preluata de Maria Toghina

Parlamentul a respins, miercuri, rapoartele de activitate ale Societatii Romane de Radiodifuziune pe anii 2015 si 2016. Potrivit legii, respingerea raportului de activitate atrage automat demiterea Consiliului.

Fostul senator PSD Georgica Severin, numit sef interimar al Radioului public

Fostul senator PSD Georgica Severin, fost presedinte al comisiei de cultura, a fost votat miercuri in functia de director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune de catre parlament, imediat dupa ce Ovidiu Miculescu a fost demis ca urmare a respingerii in parlament a rapoartelor de activitate SRR pe anii 2015 si 2016.

Georgica Severin, sef interimar al Radioului Public

Comisiile de cultura ale Parlamentului au dat miercuri aviz pozitiv propunerii ca social-democratul Georgica Severin sa ocupe functia de presedinte director-general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune. Propunerea urmeaza sa fie votata si de plen.

Georgica Severin, presedinte-director general interimar al SRR

Plenul Camerei Deputatilor si Senatului l-a validat, miercuri, pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune. Decizia a fost luata cu.

Andra este marea castigatoare a Premiilor Muzicale Radio Romania

Andra a castigat trei titluri importante in cadrul celei de-a 15-a editii a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania desfasurata pe scena Salii Radio din Bucuresti.

Premiile Muzicale Radio Romania au fost decernate pentru 2016

Castigatorii celei de-a XV-a editii a Premiilor Muzicale Radio Romania PMRR) au fost desemnati, luni seara, in cadrul unui concert-spectacol la Sala Radio, trei dintre cele 15 trofee acordate intrand in posesia Andrei pentru categoriile cea mai buna piesa feminina, vocea anului si piesa anului), informeaza Agerpres.

Castigatori Premiile Muzicale Radio Romania 2017: cine sunt cei mai buni artisti si cele mai bune piese VIDEO

Delia si Andra au castigat cele mai multe trofee la gala Premiile Muzicale Radio Romania 2017, in timp ce Carlas Dreams a primit titlul de Artistul anului la cea de-a 15 editie a evenimentului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )