Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave. Ce i-a facut bruneta dupa divort

Playtech Playtech,
Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave. Ce i-a facut bruneta dupa divort

Dragos Stanciu si Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania, pentru o perioada de timp au format un cuplu, invidiaat de multi, dar lucrurile s-au dus pe o panta ciudata, deznodamantul fiind divortul celor doi. Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave Bomba a venit la nici sase luni de la venirea pe . continuă pe Playtech

George Burcea, mesaj emotionant pentru fani. Dovada ca fostul sot al Andreei Balan are un suflet de aur

Implicat in scandalul divortului cu Andreea Balan, George Burcea a devenit lupul cel rau din poveste, primind multe acuzatii din partea oamenilor care candva l-au iubit si l-au apreciat. Cu toate acestea, un mesaj postat de fostul sot al Andreei Balan a impresionat milioane de romani. George Burcea, apel disperat catre romani in urma cu .

Fost ministru PSD acuzatii grave la adresa guvernului liberal: incurajeaza defrisarile ilegale de padure

Doina Pana vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Padurilor a marturisit ca PNL pregateste o ordonanta de urgenta prin care cele noua garzi forestinere sa fie desfiintate. Acestea sunt singurele entitati care tin de ani de zile piept in teren mafiei padurilor, singurele entitati care se opun cu adevarat defrisarilor ilegale si infractiunilor silvice, spune Pana.

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

In cursul zilei de marti, Marcel Ciolacu a reactionat dur la adresa presedintelui, dupa discursul tinut de acesta cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei. Acesta a transmis pe o retea de socializare un mesaj extrem de dur in care da asigurari ca parlamentarii formatiunii nu vor ceda acestui santaj si nu vor permite incalcarea .

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )