Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fost ministru PSD acuzatii grave la adresa guvernului liberal: incurajeaza defrisarile ilegale de padure

Antena3 Antena3,
Fost ministru PSD acuzatii grave la adresa guvernului liberal: incurajeaza defrisarile ilegale de padure

Doina Pana vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Padurilor a marturisit ca PNL pregateste o ordonanta de urgenta prin care cele noua garzi forestinere sa fie desfiintate. Acestea sunt singurele entitati care tin de ani de zile piept in teren mafiei padurilor, singurele entitati care se opun cu adevarat defrisarilor ilegale si infractiunilor silvice, spune Pana. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

In cursul zilei de marti, Marcel Ciolacu a reactionat dur la adresa presedintelui, dupa discursul tinut de acesta cu privire la situatia ingrijoratoare a Romaniei. Acesta a transmis pe o retea de socializare un mesaj extrem de dur in care da asigurari ca parlamentarii formatiunii nu vor ceda acestui santaj si nu vor permite incalcarea .

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave. Ce i-a facut bruneta dupa divort

Dragos Stanciu si Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania, pentru o perioada de timp au format un cuplu, invidiaat de multi, dar lucrurile s-au dus pe o panta ciudata, deznodamantul fiind divortul celor doi. Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave Bomba a venit la nici sase luni de la venirea pe .

Fostul ministru PSD Florian Bodog a ramas fara dreptul de a mai conduce doctorate - decizie a instantei

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a ramas fara titlul de profesor abilitat si dreptul de a conduce doctorate, pe motiv ca nu a indeplinit criteriile minime pentru aceasta avansare profesionala, scrie ebihoreanul. ro. Decizia a fost luata de instanta suprema.

Dana Budeanu, din nou dezlantuita! Acuzatii grave la adresa PNL si a lui Raed Arafat

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a demarat o campanie adresata romanilor din diaspora cu mesajul ca exista locuri de munca disponibile in tara in special in sectorul HoReCa.

Scandalos! Monica Anisie i-a revocat titlul de doctor unui fost ministru. Cine s-a facut de ras pentru ca a plagiat

Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat marti ca a semnat ordinul prin care i-a fost anulat titlul de doctor fostului ministru Darius Valcov. Da, astazi am semnat acest ordin. Motivul este tot plagiatul, a spus Monica Anisie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )