Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fotbal: Copa America, amanata pentru 2021 din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Fotbal: Copa America, amanata pentru 2021 din cauza coronavirusului

Dupa amanarea Campionatului European de fotbal, o alta competitie importanta a fost reprogramata pentru anul viitor. Confederatia Sud-Americana de Fotbal CONMEBOL) a hotarat sa amane Copa America, din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Hotnews

Fotbal: Copa America, amanata pentru 2021 din cauza coronavirusului

Dupa amanarea Campionatului European de fotbal, o alta competitie importanta a fost reprogramata pentru anul viitor. Confederatia Sud-Americana de Fotbal CONMEBOL) a hotarat sa amane Copa America, din cauza pandemiei de coronavirus.

Dupa Campionatul European de Fotbal, si Copa America va fi amanata un an pe fondul raspandirii coronavirusului

Si Copa America va fi amanata un an, din cauza coronavirusului,de catre forul fotbalistic Conmebol. Vestea vine la doar cateva ore dupa ceCampionatul European de Fotbal, unde Romania era printre.

Victor Ponta cere amanarea alegerilor locale pentru septembrie din cauza coronavirusului

Ponta solicita amanarea alegerilor locale din luna iunie pentru luna septembrie. Fostul prim-ministru isi exprima si speranta ca situatia actuala, in care presedintele si Guvernul au puteri depine, sa nu se permanentizeze.

Surse: UEFA a amanat Campionatul European din cauza pandemiei de coronavirus

Surse spun ca UEFA amana cu un an disputarea Campionatului European de fotbal masculin, din cauza pandemiei de coronavirus.

Razvan Burleanu si Mirel Radoi, in izolare din cauza coronavirusului

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, alaturi de Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, vor trebuie sa intre in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Gigi Becali: Sanatatea este mai presus de orice!

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Echipa avea programate antrenamente si in aceasta saptamana, de luni pana sambata.

Stare de urgenta din cauza COVID-19: Rezidentii isi intrerup stagiile si si sunt inclusi in garzi la spitale sau repartizati la Ambulanta si UPU. Studentii, mobilizati si ei Noile masuri anuntate de autoritati

Rezidentii isi intrerup stagiile de pregatire si vor fi inclusi de miercuri in turele si garzile din sectiile a caror specialitate o urmeaza sau vor fi repartizarii la Serviciile Judetene de Ambulanta, la unitatile de primiri urgente, la camerele de garda sau sectiile de spital, in functie de necesitati. De asemenea, in fiecare centru universitar vor fi recrutati studenti, incepand cu cei din anul patru, pe baza de voluntariat, pentru a sprijini activitatile din camerele de garda. Acesta este una dintre noile masuri anuntate marti seara de catre autoritati, in contextul in care in Romania este stare de urgenta din cauza coronavirusului. Apelul autoritatilor catre Diaspora: Nu e bine sa reveniti acum acasa, veti intra direct in carantina sau izolareVela: Restaurantele si barurile nu mai au voie sa serveasca produse pentru consum in locatie Sunt permise doar activitati de tip drive-in, room service sau livrare la clientMarcel Vela: Se suspenda activitatile religioase in spatii inchise.

Roland Garros a fost amanat din cauza situatiei provocate de coronavirus

Turneul de tenis de la Roland Garros a fost amanat pentru toamna acestui an din cauza COVID-19.

Ford Craiova ar putea trimite angajatii in somaj tehnic din cauza coronavirusului

Angajatii Ford Craiova vor fi trimisi in somaj tehnic din cauza coronavirusului si vor primi 78% din salariu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Sindicatului fabricii. Aici lucreaza peste 6. 000 de persoane. Angajatii fabricii de masini Ford din Craiova, vor fi trimisi in somaj tehnic in perioada 19 martie - 5 aprilie, potrivit liderului de sindicat de uzina. Producatorul american de masini a luat aceasta masura din cauza pandemiei de coronavirus. Fabrica nu a transmis, inca, oficial, un punct de vedere referitor la informatiile care au ajuns la angajati.

Euphoria si Stranger Things 4 nu se mai filmeaza din cauza epidemiei

HBO a oprit filmarile pentru serialul Euphoria, iar Netflix a decis sa puna pauza filmarilor pentru productia Stranger Things 4. Totul din cauza epidemiei de coronavirus. Iata aici detaliile! .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )