Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stare de urgenta din cauza COVID-19: Rezidentii isi intrerup stagiile si si sunt inclusi in garzi la spitale sau repartizati la Ambulanta si UPU. Studentii, mobilizati si ei Noile masuri anuntate de autoritati

Hotnews Hotnews,
 Stare de urgenta din cauza COVID-19: Rezidentii isi intrerup stagiile si si sunt inclusi in garzi la spitale sau repartizati la Ambulanta si UPU. Studentii, mobilizati si ei Noile masuri anuntate de autoritati

Rezidentii isi intrerup stagiile de pregatire si vor fi inclusi de miercuri in turele si garzile din sectiile a caror specialitate o urmeaza sau vor fi repartizarii la Serviciile Judetene de Ambulanta, la unitatile de primiri urgente, la camerele de garda sau sectiile de spital, in functie de necesitati. De asemenea, in fiecare centru universitar vor fi recrutati studenti, incepand cu cei din anul patru, pe baza de voluntariat, pentru a sprijini activitatile din camerele de garda. Acesta este una dintre noile masuri anuntate marti seara de catre autoritati, in contextul in care in Romania este stare de urgenta din cauza coronavirusului. Apelul autoritatilor catre Diaspora: Nu e bine sa reveniti acum acasa, veti intra direct in carantina sau izolareVela: Restaurantele si barurile nu mai au voie sa serveasca produse pentru consum in locatie Sunt permise doar activitati de tip drive-in, room service sau livrare la clientMarcel Vela: Se suspenda activitatile religioase in spatii inchise. continuă pe Hotnews

Un deputat USR ii cere lui Iohannis sa declare stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei juridice, apreciaza ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decreteze starea de urgenta.

Spania a decretat stare de urgenta din cauza COVID-19. Toate unitatile de invatamant, restaurantele, barurile, inchise

Spania inchide toate scolile, universitatile, restaurantele, barurile, ca parte a masurilor luate la nivel international pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Romania, in stare de urgenta din cauza coronavirus. 168 de romani au fost infectati cu COVID-19

Romania a intrat azi in stare de urgenta, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat ce contine decretul prin care masura a fost impusa. intre timp, numarul romanilor infectati cu coronavirus a ajuns la 168.

Eugen Tomac, liderul PMP, blocat in SUA din cauza situatiei provocate de coronavirus

Eugen Tomac, liderul PMP, a anuntat ca este blocat intre doua lumi aflate in situatie de urgenta, din cauza COVID-19.

Stare de urgenta in Romania incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei. Ce se intampla atunci cand este declarata starea de urgenta.

Stare de urgenta in Romania: Circulatia metroului, punctele de frontiera, cafenele sau hoteluri ar putea fi inchise gradual in aceasta perioada

Limitarea sau interzicerea circulatiei vehiculelor sau a persoanelor in si spre anumite zone sau intre anumite ore, iesirea din zonele respective, interzicerea graduala a circulatiei rutiere, feroviare, maritime, fluviale sau aeriene pe diferite rute si a circulatiei metroului sunt masuri care pot fi luate gradual in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta din cauza pandemiei de COVID-19. De asemenea, in cele 30 de zile pot fi inchise temporar unele restaurante, hoteluri sau cafenele.

Stare de urgenta in Romania. Masurile care intra in vigoare imediat sau gradual

Romania este in stare de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus, masurile care intra in vigoare fiind anuntate de presedintele Klaus Iohannis care a emis decretul.

Romania a intrat in stare de urgenta din cauza coronavirus: Ce prevede documentul publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca decretul prin care se impune stare de urgenta in Romania cuprinde masuri sociale si economice, suspendarea cursurilor in scoli si sistem universitar si preuniversitar. Totodata, pot fi plafonate preturile la servicii, combustibil si medicamente. Starea de urgenta este pe o perioada de 30 de zile.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Parlamentul isi suspenda activitatea din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana din cauza crizei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )