Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fotbalist este a 15-a victima a atacului din Barcelona: Tanarul a fost injunghiat de soferul furgonetei(FOTO)

B1 B1,
Un fotbalist este a 15-a victima a atacului din Barcelona: Tanarul a fost injunghiat de soferul furgonetei(FOTO)

Un barbat injunghiat de soferul furgonetei care a lovit pietoni in Barcelona este a 15 victima a atacului de pe La Rambla, a confirmat luni Politia catalana, informeaza La Vanguardia. Este. continuă pe B1

Bilantul victimelor in urma atacului din Barcelona a crescut la 15 morti

Bilantul victimelor in urma atacului terorist din Barcelona a crescut la 15 morti. Ultima victima est un barbat injunghiat de soferul furgonetei, potrivit presei locale. Stire in curs de actualizare.

Autorul atacului din Barcelona este in continuare cautat de politisti

Politia spaniola il cauta inca, sambata dimineata, pe soferul furgonetei care a intrat joi in multime in zona turistica La Rambla, din Barcelona, omorand 13 persoane si.

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

Tanar de 17 ani, principal suspect in cazul atacului din Barcelona (FOTO)

Principalul suspect in cazul atentatului din Barcelona este un tanar marocan in varsta de 17 ani, anunta politia spaniola, potrivit BBC. Moussa Oukabir este banuit ca a condus duba care a .

FOTO. Autorul atacului din Barcelona, un pusti de 17 ani. El i-ar fi furat identitatea fratelui mai mare, ca sa inchirieze furgoneta cu care a intrat in oamenii din zona La Rambla

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata sub numele lui Driss Oukabir, un cetatean spaniol de origine magrebiana. Ulterior, el s-a predat la politie, anuntand ca fratele de 17 ani i-a furat identitatea.

Cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona, o fetita de numai trei ani

Cea mai tanara victima a atacului terorist de la Barcelona ar fi o fetita de numai trei ani, in timp ce o alta fata, de sase ani, este ranita grav si internata in spital, relateaza The Guardian.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar de 17 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas.

Atacul terorist din Barcelona Un tanar marocan de 17-18 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect

Politia spaniola a anuntat ca un tanar de 17 ani este suspect in atacul din Barcelona, potrivit El Pais. Alte surse locale afirma ca acesta are 18 ani. Moussa Oukabir este suspectat ca a fost soferul dubei care a provocat carnagiul de pe Las Ramblas. 36 Moussa si Driss Oukabir sunt cetateni marocani, inregistrati la consulatul marocan din Girona.

Este gresit sa ucizi oameni! Mesajul transmis de mama teroristului din Barcelona fiului ei - VIDEO

Autoritatile spaniole au confirmat ca Younes Abouyaaqoub este teroristul care a intrat cu furgoneta in turistii care se plimbau pe bulevardul La Rambla din Barcelona, a ucis 13 persoane si a ranit alte.

Dupa atacul din Barcelona, teroristii anunta urmatorul atentat. E o tara cu multi romani!

Dupa atentatul din Barcelona, Organizatia terorista Stat Islamic a amenintat Italia cu atacuri teroriste. Ce-i drept, nu este pentru prima daca cand teroristii fac un asemenea anunt. incepand.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )