Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotbalist gasit MORT pe strada, dupa o petrecere de pomina: Folosea uneori o substanta care il facea sa aiba un comportament anormal (FOTO)

B1 B1,
Fotbalist gasit MORT pe strada, dupa o petrecere de pomina: Folosea uneori o substanta care il facea sa aiba un comportament anormal (FOTO)

Jucator de fotbal mort, dupa ce a petrecut pana dimineata intr-un club. Alexei Lomakin, 18 ani, component al echipei de juniori Lokomotiv Moscova, a fost gasit pe o strada din Moscova, duminica, fara. continuă pe B1

Alexei Lomakin (18 ani, legitimat la Lokomotiv Moscova) a fost gasit mort

Un jucator in varsta de 18 ani, component al echipei under 21 a clubului Lokomotiv Moscova, a fost gasit mort, duminica, la doua zile dupa de fusese dat disparut la Moscova, relateaza presa din Rusia.

Contabilul unei scoli din Severin, gasit mort intr-o masina pe malul Dunarii

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care fusese dat disparut de familie, pe 1 decembrie, la ora 11. 00, a fost gasit mort, luni dimineata, in masina personala.

Barbat gasit mort pe Aleea Diham din Bucuresti. Victima a fost injunghiata

Un barbat in varsta de 38 de ani a fost gasit mort, luni dimineata, pe Aleea Diham din Sectorul 2 al Capitalei. Din primele informatii reiese ca a fost injunghiat.

Seful de operatiuni al marinei SUA in Orientul Mijlociu, gasit mort in Bahrein

Seful de operatiuni al marinei americane in Orientul Mijlociu, viceamiralul Scott Stearney, a fost gasit mort in Bahrein sambata, a anuntat armata americana, adaugand ca, deocamdata, nu este luat in calcul un act criminal, transmite AFP.

Seful de operatiuni al marinei SUA in Orientul Mijlociu, gasit mort in Bahrain

Seful de operatiuni al marinei americane in Orientul Mijlociu, viceamiralul Scott Stearney, a fost gasit mort in Bahrain sambata, a anuntat armata americana, adaugand ca, deocamdata, nu este luat in calcul un act criminal, transmite AFP.

TRAGEDIE iN ARMATA! Seful operatiunilor a fost gasit MORT: E alerta generala!

Tragedie in armata americana! Seful de operatiuni al US Navy in Orientul Mijlociu, viceamiralul Scott Stearney, a fost gasit mort in Bahrein sambata, a anuntat armata americana, adaugand ca pe moment nu.

Descoperire cumplita . Seful de operatiuni al marinei din SUA a fost gasit mort

Seful de operatiuni al US Navy in Orientul Mijlociu, viceamiralul Scott Stearney, a fost gasit mort in Bahrein sambata, a anuntat armata americana, adaugand ca pe moment nu este suspectata nicio pista.

Barbat de 63 de ani, gasit mort, dupa ce i-a luat foc casa

Un barbat in varsta de 63 de ani a fost gasit, duminica seara, carbonizat, in urma unui incendiu care i-a cuprins locuinta, din localitatea buzoiana Vadu Pasii. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU.

Un barbat disparut vineri, a fost gasit mort intr-o fantana

Un barbat in varsta de 45 de ani din localitatea Carbunesti, dat disparut vineri, a fost gasit decedat, intr-o fantana din localitate, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )