Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Golul victoriei, marcat de Sadiku, in min. 43. Romanii parasesc competitia

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Golul victoriei, marcat de Sadiku, in min. 43. Romanii parasesc competitia

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. EURO 2016: Albania infrange Romania, dupa 68 de ani. Romanii parasesc competitia. Primele reactii si explicatii

Romania a fost infranta de Albania dupa 68 de ani. Golul victoriei, dat de Armando Sadiku. Romania va parasi competitia, fiind eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor.

VIDEO Euro 2016: Portugalia-Austria 0-0/ Ronaldo, nicio sansa in fata portarului Almer

Portugalia a reusit doar o remiza in fata Austriei, scor 0-0, in a doua etapa a Grupei F de la Euro 2016. Cristiano Ronaldo poate fi declarat ghinionistul partidei de pe Parc des Princes. In minutul 79, a ratat un penalty, dupa ce a trimis mingea in bara, iar golul marcat pe final de meci i-a fost anulat pentru pozitie de off-side. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Portugalia vs Austria.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Ungaria 1-1/ Islanda a ratat victoria pe final de meci

Islanda a remizat cu Ungaria, scor 1-1, in a doua etapa a Grupei F de la Euro 2016. Gylfi Sigurdsson a marcat primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, dupa ce a transformat un penalty in minutul 40. Saevarsson a marcat in propria poarta in minutul 88 si i-a adus un punct Ungariei, care se afla pe primul loc in Grupa F, cu 4 puncte. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Ungaria.

VIDEO Euro 2016: Spania - Turcia 3-0/ Diferenta cea mai mare de scor de pana acum

Spania si-a asigurat calificarea in optimile Euro 2016 dupa a doua partida din grupa, ibericii trecand lejer, scor 3-0, de Turcia. Morata 34', 48') si Nolito 37') au marcat pentru campioana en-titre. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Spania vs Turcia.

VIDEO EURO 2016: Italia - Suedia 1-0! Golul lui Eder din final califica Squadra Azzurra in optimi. Suedezii, furiosi pe arbitru

Italia a invins Suedia cu 1-0, prin golul marcat de Eder in minutul 88 al partidei de la Toulouse, si s-a calificat in optimile de finala de la EURO.

VIDEO Euro 2016: Belgia a facut instructie cu Irlanda, scor 3-0

Echipa nationala a Belgiei a invins, sambata, la Bordeaux, cu scorul de 3-0 0-0), reprezentativa Irlandei, intr-un meci din etapa a doua a grupei E de la Campionatul European din Franta.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

O victorie cu Albania, esentiala pentru calificarea Romaniei in optimile de finala la Euro 2016 (VIDEO)

O victorie cu Albania este esentiala pentru calificarea baietilor lui Anghel Iordanescu in optimile de finala la Euro 2016. Cu toate acestea, si cu 4 puncte, Romania ar putea pierde calificarea.

Romania iese ultrarusinos de la EURO 2016

Nationala Romaniei a fost invinsa de Albania, cu 1-0 1-0), in meciul jucat duminica seara la Lyon si devine prima echipa eliminata de la EURO 2016. O partida pe care am fost obligati sa o castigam pentru a conta in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Sadiku a marcat unicul gol al meciului in finalul primei reprize, minutul 44, iar Romania a fost neputincioasa in a gasi drumul spre poarta adversa. O bara transversala a lui Andone a fost cea mai mare ocazie a Romaniei in partea secunda. Albania nu mai invinsese Romania din 1948 la Cupa Balcanica. Romania a terminat EURO 2016 pe ultimul loc din grupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )