Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO+VIDEO. O femeie singura in luna de miere. Afla ce a facut

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. O femeie singura in luna de miere. Afla ce a facut

Un cuplu din Pakistan si-a planificat o magnifica luna de miere in Grecia, dar. mireasa a fost nevoita sa plece singura, pentru ca mirelui nu i s-a acordat viza in timp, scrie boredpanda. com. continuă pe România Liberă

Imaginea zilei: Fotografia-simbol de la protestele din SUA (FOTO, VIDEO)

Protestele pentru drepturile persoanelor de culoare din Statele Unite si-au gasit un nou simbol. in timpul manifestatiilor din Louisiana, o femeie pasnica imbracata intr-o rochie de vara a fost.

FOTO+VIDEO. Minuni din spatiu: Noi imagini incredibile din cosmos, suprinse de NASA

O planeta nou descoperita cu trei sori, lumina raspandita de o aurora, luna Tethys, care pare ca sta deasupra lui Saturn si galaxia Frankestein sunt cateva dintre imaginile surprinse de NASA in ultimele zile din spatiu. Oamenii de stiinta au mai surprins, intr-o scurta inregistrare, si cum Luna se roteste in jurul Pamantului, cand adunau date despre Pamant.

Scene sangeroase in Spania: Un matador celebru a murit dupa ce a fost impuns de taur (FOTO, VIDEO)

Celebrul matador, Victor Barrio, a fost ranit letal in timpul unei coride, in Spania. Acesta se afla in arena, cand a fost impuns mortal cu coarnele de catre taur, potrivit Daily.

Prima fotografie cu Jupiter, trimisa de Sonda Juno, la noua zile de cand s-a deplasat pe orbita planetei (FOTO+VIDEO)

Nasa a facut publica prima fotografie trimisa de sonda spatiala Juno, la noua zile de cand s-a plasat pe orbita planetei Jupiter. in imagine se vad trei dintre cele patru cele mai mari luni al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )