Libnet.ro
UNICEF

17:01

FOTO 10 ani de la disparitia mocanitei care lega Hunedoara de minele din munti. Cum arata in urma cu un secol

Adevărul Adevărul,
FOTO 10 ani de la disparitia mocanitei care lega Hunedoara de minele din munti. Cum arata in urma cu un secol

Au trecut zece ani de cand linia ferata care lega Hunedoara de exploatarile miniere din Tinutul Padurenilor si-a incetat existenta. continuă pe Adevărul

Pianista celebra la 10 ani care performeaza la matematica si ortografie. in fiecare zi invatam lucruri noi, ma fascineaza

Iulia-Daria Lefter, eleva in clasa a IV-a la Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu din Galati, este unul dintre copiii geniali ai Romaniei. Canta de la 4 ani si jumatate, iar pana la varsta de 10 ani a castigat peste 30 de concursuri si festivaluri nationale si internationale de interpretare la pian.

Ce a patit o femeie care a avut o relatie cu un tanar cu 10 ani mai mic decat ea. Ce a urmat dupa despartire

Un tanar de 21 de ani, din Arges este cercetat penal dupa ce si-a agresat, sechestrat si talharit fosta iubita. Barbatul a avut o idila cu o femeie cu 10 ani mai mare si nu a acceptat ideea despartirii,.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )