Libnet.ro
UNICEF

21:00

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Judecatoarea din Mures care a fost gasita plina de sange pe un camp a murit

Judecatoarea in varsta de 38 de ani, din Mures, care a fost gasita cu gatul taiat pe un camp a murit noaptea trecuta. Femeia a fost gasita pe 5 noiembrie, pe raza localitatii Sarateni, cu gatul.

CAZ CUTREMURATOR in Vaslui: Un copil a suferit arsuri grave dupa ce hainele puse la uscat pe soba s-au aprins si au cazut peste el (VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui se afla in stare grava, dupa ce rufele puse la uscat pe soba au luat foc si au cazut peste patul in care el dormea, informeaza B1 TV.

Caz ireal intr-un sat din Vaslui: femeie de 85 de ani, violata cu salbaticie in toiul noptii

O femeie de 85 de ani, din localitatea vasluiana Gherghesti a ajuns la spitalul din Barlad, cu leziuni genitale grave, dupa ce a fost violata de un individ de 27 de ani, vecin cu victima. Cel care a sunat la 112.

Povestea sfasietoare a fratiorilor din Vaslui care au evadat din sclavie! Au fost gasiti dupa sase zile, speriati si infometati - VIDEO

Drama greu de descris in cuvinte pentru doi copii din Vaslui. Obligati de parinti sa fie sclavi, cei doi adolescenti au evadat si au ratacit aproape o saptamana, la marginea unui sat de langa Vaslui!.

O femeie de 80 de ani a ars de vie in propriul apartament. Victima era imobilizata la pat

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta din Braila. O batrana a murit dupa ce a suferit arsuri grave, fiind imobilizata la pat.

Fetita de 8 ani din Olt, farsa cu sechestru la 112. A fost gasita intr-o ora, acasa

Politistii au actionat aproape o ora pentru a gasi o fata care anuntase la 112 ca a fost sechestrata.

O fetita de opt ani din Olt a sunat la 112 si a spus ca e sechestrata. Ce s-a intamplat apoi

Politistii au actionat aproape o ora pentru a gasi o fata care anuntase la 112 ca a fost sechestrata, insa s-a dovedit ca minora a facut o farsa, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Subsecretarul din MAI care a dat ordine la protestul din 10 august rupe tacerea: E foarte dificil sa vad cum sunt redus la statutul de sofer al cuiva

Subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, cel despre care s-a vehiculat ca ar fi tinut permanent legatura cu Liviu Dragnea si cu liderii huliganilor in timpul protestelor din 10 august 2018, din.

Primul oras din Romania care a interzis tacamurile si farfuriile din plastic

Paharele, farfuriile si tacamurile din plastic vor fi interzise pe viitor la toate evenimentele publice din Sfantu Gheorghe, primul dintre acestea fiind Targul de Craciun, a declarat viceprimarul Toth Birtan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )