Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO DN 72 Targoviste - Gaesti, blocat in urma unui accident rutier in care au fost implicatee trei autoturisme si un TIR. Cinci persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
FOTO DN 72 Targoviste - Gaesti, blocat in urma unui accident rutier in care au fost implicatee trei autoturisme si un TIR. Cinci persoane au ajuns la spital

Traficul rutier a fost blocat, vineri, pe DN 72, in localitatea Viisoara, in urma unui accident in care au fost implicate trei autoturisme si un TIR. Potrivit anchetatorilor, cinci persoane au ajuns la spital, insa starea lor este buna. continuă pe Adevărul

intrerupt mai bine de doua ore, in urma unui accident, traficul a fost reluat pe Valea Oltului

Circulatia rutiera a fost intrerupta total in aceasta seara de 15 mai, pe Valea Oltului, in localitatea Caineni, timp de doua ore, in urma unui accident de circulatie. Evenimentul in care au fost implicate trei vehicule s-a soldat cu trei raniti.

Un elev a murit dupa ce a zacut noua ore intr-un sant, in urma unui accident rutier

Un elev in varsta de 16 ani, din judetul Bihor, a murit dupa ce a zacut inconstient timp de noua ore pe strada, in urma unui accident rutier. Elevul in varsta de 16 ani se deplasa cu un scuter pe o.

Medici si politisti atacati cu cutitul in urma unui accident rutier. Agresorul, retinut dupa ce a injunghiat o masina

Incidentul s-a petrecut miercuri seara in municipiul Galati, in apropiere de Parcul CFR. O duba scapata de sub control a intrat intr-un stalp. Soferul a fost retinut dupa ce a incercat sa fuga de la locul faptei, iar un trecator, care nu avea legatura cu accidentul, i-a amenintat cu cutitul pe politisti si pe medicii de la SMURD. El a si lovit cu cutitul in luneta unei ambulante.

Accident grav in judetul Timis, in care a fost implicat un autocar plin cu elevi. Sapte dintre acestia au fost raniti

Sapte elevi, dintr-un grup 17, care plecasera in excursie, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in judetul Timis. Elevii de la un liceu din Timisoara erau insotiti de doi.

Accident deosebit de grav in Olt. Trei persoane au murit

Trei persoane au murit si doua au fost ranite in urma unui accident rutier produs marti in localitatea Redea, la fata locului intervenind si un elicopter SMURD care va transporta unul dintre raniti, un baiat.

Toti episcopii catolici din Chile au demisionat, in urma unui scandal sexual

Conferinta episcopala a anuntat vineri ca cei 34 de episcopi chilieni veniti la Roma si-au inaintat demisia papei, in contextul unui scandal de pedofilie din tara lor, relateaza agentiile AFP si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )