Libnet.ro
UNICEF

11:46

FOTO Accident rutier grav in judetul Iasi. Trei persoane au fost ranite in urma impactului intre un Audi si o Dacie

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident rutier grav in judetul Iasi. Trei persoane au fost ranite in urma impactului intre un Audi si o Dacie

Un accident rutier cu victime a avut loc in cursul serii de joi, 26 noiembrie, pe raza comunei Schitu Duca, judetul Iasi. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Localitatea Jilava a fost impanzita de echipaje de politie: Ar fi avut loc un jaf urmat de un accident. Trei persoane au fost ranite

Un jaf ca in filme s-a produs marti seara in localitatea Jilava, insotit de un accident in urma caruia trei persoane au fost transportate la spital. Localitatea a fost impanzita marti seara brusc de echipaje.

Jaf ca in filmele de actiune in Jilava. Sapte masini distruse si trei persoane ranite, in urma unui atac in plina strada. Cu ce suma fabuloasa au fugit cei doi hoti

Imagini de groaza au fost surprinse ieri seara in Jilava, dupa ce, in urma unui jaf, a avut loc o urmarire periculoasa care a avut ca deznodamant un accident in lant si trei raniti. Totul a pornit de la furtul unei genti in care se afla o suma extrem de mare de bani. Cum a .

Accident rutier soldat cu doua victime, in afara localitatii Sahateni

Traficul rutier pe DN1B E577 a fost restrictionat, in afara localitatii Sahateni, din cauza unui accident rutier soldat cu doua victime.

Justitia britanica recunoaste imunitatea sotiei unui diplomat american care a ucis un tanar intr-un accident rutier

Justitia britanica a respins marti recursul parintilor unuit tanar britanic ucis in Anglia, intr-un accident rutier, cauzat de sotia unui diplomat american, care acuzau Ministerul de Externe ca i-a acordat ilegal imunitate diplomatica conducatoarei auto, relateaza AFP.

Zece masini au fost implicate intr-un accident rutier pe Autostrada Bucuresti Pitesti

In cursul diminetii de luni, pe Autostrada Bucuresti Pitesti a avut loc un accident rutier, cu 10 masini implicate, in conditiile unui carosabil alunecos, scrie Digi24. Accidentul a avut loc la kilometrul.

Accident grav in Iasi. Caruta acrosata de un TIR cu caii si carutasul cazuti la pamant. Video socant cu reactia soferului vinovat

Imagini revoltatoare au fost filmate cu putin timp de p camera de supraveghere din localitatea Lespezi, judetul Iasi. Un TIR a acrosat o caruta, lasandu-I cazuti la pamant pe carutas si cai. in imagini se poate observa cum soferul isi continua cu viteza drumul, fara a schita vreo urma de ingrijorare pentru victime. Cum a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )